H Θράκη θα γεμίσει… Forest Gump!

Το πρώτο δρομικό γεγονός, που οι δρομείς τρέχουν... κατά μόνας, αλλά για έναν συλλογικό και σημαντικό σκοπό
torosian

Ένας αγώνας δρόμου, αν μη τι άλλο πρωτότυπος και πλήρως προσαρμοσμένος στις συνθήκες του κορωνοϊού, θα λάβει χώρα στην περιοχή μας από τις 20 έως 31 Μαΐου.

Ο λόγος για τον “Free Thrace Run”, που μας καλεί να τρέξουμε… κατά μόνας, 5 ή 10χλμ, συμμετέχοντας όμως ταυτόχρονα σε έναν συλλογικό αγώνα για τη στήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. «Τρέχω ατομικά, προσφέρω εθελοντικά», είναι το σύνθημα της πρωτοβουλίας, που διοργανώνεται από το Δίκτυο “Ορφέας” σε συνεργασία με τον Δρομέα Θράκης και ΝΝ Διαφημιστική.

Πρώτος στόχος είναι η προσφορά και η στήριξη των εθελοντικών ομάδων που βοηθούν στις διοργανώσεις αγώνων δρόμου, παρέχοντας ασφάλεια σε θέματα υγείας. Οι συμμετέχοντες δρομείς θα συνδράμουν με το ποσό των 2 ευρώ, χρήματα που θα δοθούν σε υλικά αναλώσιμα, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Δεύτερος στόχος, η άνοδος του ηθικού των δρομέων, συμμετέχοντας σε μια αγωνιστική δράση, τρέχοντας ατομικά, αλλά και συναγωνιστικά για όσους το επιθυμούν (θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα με την λήξη).

Αναλυτικά, οι κανόνες του “Free Thrace Run” είναι οι ακόλουθοι:

1. Στον αγώνα υπάρχει ελεύθερη συμμετοχή, άνω των 12 ετών για τα 5χλμ και άνω των 18 ετών για τα 10χλμ.
2. Διεξαγωγή του αγώνα, μεταξύ 20-31 Μαΐου.
3. Οι εγγραφές γίνονται στην σελίδα (συμπλήρωση της φόρμας με κεφαλαία γράμματα):
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdSJ7_br7nFc9L3cNvnpkmDD-Eaj0rLvGMfbxnGbgpzz-nm1A/viewform?vc=0&c=0&w=1&fbclid=IwAR1W3pJ6lBTvXhyS801UqfB_ZYgEaT9GUrzioBy9Gt9NvSODYdWuAQdMMxg
4. Και μέχρι και την τελευταία ημέρα διεξαγωγής(31/5).
5. Οι δρομείς επιλέγουν 5 ή 10 χλμ ή και τα δύο (για κάθε αγώνισμα και μία συνδρομή).
6. Η συμμετοχή ορίζεται στα 2 ευρώ, για κάθε αγώνισμα, τα οποία κατατίθενται στο λογαριασμό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΡΦΕΑΣ, στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR72 0172 3560 0053 5609 5506 493. Εάν γίνει η κατάθεση από άλλη τράπεζα παρακαλείται να καταβληθεί το επιπλέον κόστος στην ίδια κατάθεση.
7. Ο κάθε δρομέας μέσα στο ανωτέρω διάστημα μπορεί να δοκιμάσει όσες φορές θέλει την διαδρομή που θα επιλέξει και τέλος να αποστείλει φωτογραφία από το ρολόι του, της καλύτερης επίδοσης του, με την απόσταση, το χρόνο και την ημερομηνία διεξαγωγής. Το ατομικό αποτέλεσμα αποστέλλεται στο email- orfeasdiktio@gmail.com. Οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιούν εκτός του ρολογιού, έστω το κινητό τους, στο οποίο θα έχουν κατεβάσει μια οποιαδήποτε εφαρμογή μέτρησης απόστασης και χρονομέτρησης (πχ.Sports Tracker) και να στείλουν στο email την φωτογραφία του αποτελέσματος (χρόνος -απόσταση).
8. Επίσης, αποστέλλεται και μια φωτογραφία του δρομέα πριν την εκκίνηση του αγώνα.
9. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με βάση τις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες: έως 39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών και 60 ετών και πάνω.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood