H Περιφέρεια ΑΜ-Θ αγκάλιασε θερμά την Κύπρο

"Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα".
Κύπρος Λευκωσία Ειδική Δράση 2024 (1)

Μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Βεργίνα» του ξενοδοχείου Cleopatra στη Λευκωσία της Κύπρου με σκοπό την παρουσίαση της Περιφέρειας ως  ιδανικό προορισμό 4 εποχών. Δημοσιογράφοι των μεγαλύτερων Κυπριακών Μέσων, εκπρόσωποι του τουριστικού και του ταξιδιωτικού κλάδου αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου «περιηγήθηκαν»  στην  ιδιαίτερα αυθεντική αυτή γωνιά της Ελλάδας προκείμενου να γνωρίσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, στα πλαίσια της προωθητικής καμπάνιας της ΠΑΜΘ με κεντρικό μήνυμα «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα».

Από την πλευρά της Περιφέρειας τον χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο κ. Γεώργιος Παναγόπουλος, στέλεχος του τμήματος τουρισμού της ΠΑΜΘ.

Η επίσημη παρουσίαση της Περιφέρειας διεξήχθη από την κ. Πάττυ Κωνσταντινίδου, μέλος της ομάδας τουριστικής προβολής της ΠΑΜΘ, η οποία ενημέρωσε τους επίτιμους  προσκεκλημένους για τα βασικά θέλγητρα της περιοχής. Υπογράμμισε μεταξύ άλλων, τους κυριότερους φυσικούς, ιστορικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς της καθώς και τα στοιχεία που κάνουν τον συγκεκριμένο προορισμό απολύτως αυθεντικό και ξεχωριστό.

Κατά τη διάρκεια της μοναδικής αυτής «περιπλάνησης», έγινε αναφορά στις ταξιδιωτικές τάσεις που αφορούν τους κατοίκους της Κύπρου, των οποίων τα ταξίδια  στο εξωτερικό ανήλθαν στις 59.918 τον Μάρτιο 2022 σημειώνοντας αύξηση 35,9% σε σύγκριση με τις 13.289 τον Μάρτιο 2021, και αύξηση 26,4% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2020. Επιπλέον, σύμφωνα με δεδομένα της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας της Κύπρου και της  ηλεκτρονικής πλατφόρμας Cyprus Flight, επισημάνθηκε πως η Ελλάδα, με ποσοστό 35,4% είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς. Στην παρουσίαση έγινε εκτενής παρουσίαση της πληθώρας ιερών τόπων, μοναστηριών και εκκλησιών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΠΑΜΘ) και στην Κύπρο, αναδεικνύοντας τους πυλώνες της θρησκευτικής κληρονομιάς που συνδέουν αυτές τις δύο περιοχές μέσω της διαδρομής του Αποστόλου Παύλου.

Κατά την παρουσίαση, δόθηκε έμφαση σε σημαντικούς ιερούς χώρους, οι οποίοι αποτελούν μνημεία θρησκευτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η εκδήλωση της  ΠΑΜΘ στην πρωτεύουσα της Κύπρου αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου τουριστικού στρατηγικού σχεδιασμού με βασικό όχημα την καμπάνια «Αγκαλιά γεμάτη Ελλάδα».   Κεντρικός στόχος  είναι  η  ανάδειξη της πραγματικά εντυπωσιακής εικόνας της ΠΑΜΘ, προκειμένου να ενταχθεί  η Περιφέρεια στις πρώτες επιλογές των επαγγελματιών τουρισμού, αλλά και των μεμονωμένων ταξιδιωτών της Κύπρου.

H Περιφέρεια ΑΜ-Θ αγκάλιασε θερμά την Κύπρο

H Περιφέρεια ΑΜ-Θ αγκάλιασε θερμά την Κύπρο

H Περιφέρεια ΑΜ-Θ αγκάλιασε θερμά την Κύπρο

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood