Γραβάνης: “Σε πανικό και απόγνωση ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γκαράνης”

"Η μοναδική κατάντια είναι η απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στην πόλη και τους οικισμούς, με ευθύνη του κ. Γκαράνη".
dimarxeio (2)

Απαντώντας σε ανακοίνωση του Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, ο επικεφαλής της παράταξης “Κομοτηνή Δυνατά”, Αντώνης Γραβάνης, αναφέρει:

“Σε παραλήρημα βρίσκεται ο κος Γκαράνης, αποκαλύπτοντας για ακόμη μία φορά το πραγματικό αυτοδιοικητικό του πρόσωπο.

Χάνοντας την ψυχραιμία του προσπάθησε με ανάρτηση του να επιτεθεί σε άλλο θεσμικό φορέα και την τοπική επιχειρηματικότητα, επειδή του κάνουμε κριτική και αναδεικνύουμε  την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Χαρακτήρισε το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης “ΜΙΚΡΟ ΦΟΡΕΑ”. Να τον ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχουν μικροί φορείς, πόσο μάλλον το Επιμελητήριο, το οποίο αποτελεί σύμβουλο της πολιτείας για θέματα επιχειρηματικότητας και τοπικής ανάπτυξης. Υπάρχουν όμως «μικροί πολιτικά άνθρωποι», ανάλογα με το επίπεδο και την ανικανότητα τους.

Επιπλέον θεωρούμε θεσμικό σφάλμα, να αποκαλούνται οι επιχειρηματίες της Κομοτηνής «επαίτες».

Απαξίωσε την τοπική αγορά και τοπική οικονομία μιλώντας για ΚΑΤΑΝΤΙΑ των επαγγελματιών! Την ώρα που η μοναδική κατάντια είναι η απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στην πόλη και τους οικισμούς, με ευθύνη του κ. Γκαράνη.

Επιπλέον, αποτυχία σημαίνει επί θητείας κάποιου να διαλύεται το ίδιο του το σωματείο, όπως ο κ. Γκαράνης κατάφερε να διαλύσει το Σωματείο ιδιοκτητών γυμναστηρίων και επαγγελματιών γυμναστών Ροδόπης, στο οποίο διετέλεσε ο τελευταίος και «φαρμακερός» πρόεδρος. Ελπίζουμε, στον λίγο χρόνο που το απομένει να μην καταφέρει να διαλύσει οριστικά και το Δήμο.

Και μόνο αυτές οι απόψεις, δείχνουν περίτρανα ότι ο Δήμαρχος βρίσκεται σε απόγνωση και προσπαθεί να κρύψει την δική του αποτυχία, εξαπολύοντας ύβρεις εναντίον του κορυφαίου πυλώνα της τοπικής οικονομίας, που είναι οι τοπικές επιχειρήσεις και το Επιμελητήριο.

Καθώς οι επαγγελματίες δεν είναι επαίτες, αλλά αναζητούν ίσες ευκαιρίες, ρωτάμε ευθέως τον κ. Γκαράνη:

Πόσες απευθείας αναθέσεις έχετε δώσει σε επιχειρήσεις κι επαγγελματίες εκτός Κομοτηνής, ενώ θα μπορούσατε να τις δώσετε σε τοπικές επιχειρήσεις;

Πόσες επιχειρήσεις Δημοτικών συμβούλων και συγγενών αυτών έχουν ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ τις απευθείας αναθέσεις από το Δήμο Κομοτηνής εις βάρος όλων των άλλων επαγγελματιών του Δήμου;”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood