Γραβάνης: “Με τη βοήθεια της κυβέρνησης προσβλέπουμε σε μια Κομοτηνή που θα είναι πηγή περηφάνιας για ολόκληρη την Ελλάδα”

"Συγχαίρουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιτυχή εκλογή τους".
Screenshot_963

Εν όψει της επανεκλογής της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πρωθυπουργικό  θώκο, ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής με την παράταξη “Κομοτηνή Δυνατά”, Αντώνης Γραβάνης, δήλωσε:

“Η Χώρα μας από σήμερα έχει Κυβέρνηση και μάλιστα ισχυρή Κυβέρνηση.

Ως παράταξη συγχαίρουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιτυχή εκλογή τους.

Η παράταξη μας “ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ” κι εγώ προσωπικά, ως επικεφαλής  υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής, θεωρούμε απαραίτητο και αναγκαίο να αναδείξουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες για τον τόπο μας, στο νέο πολιτικό σκηνικό, αναμένοντας από τη νέα κυβέρνηση να ανταποκριθεί έμπρακτα στις διεκδικήσεις μας, επενδύοντας στην ανάπτυξη του Δήμου μας.

Με την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, που θα μας τιμήσουν επιλέγοντας μας ως Νέα δημοτική αρχή Κομοτηνής τον Οκτώβριο του 2023, δεσμευόμαστε να διαμορφώσουμε μια εποικοδομητική σχέση με την κυβέρνηση, και να εργαστούμε με σοβαρότητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα για την επίτευξη των στόχων μας. Τα μεγάλα έργα υποδομών, η έλλειψη προσωπικού, η αναξιοποίητη περιουσία του Δημοσίου και της ΕΤΑΔ, οι χρηματοδοτήσεις και πολλά άλλα θα αποτελέσουν αντικείμενο της συνεργασίας και των διεκδικήσεων μας.

Η στήριξη της πολιτικής ηγεσίας θα είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, της βελτίωσης της ποιότητας ζωής και ευρύτερα της αναπτυξιακής πορείας της τοπικής μας κοινωνίας.

Με σωστές στρατηγικές ανάπτυξης, υπεύθυνους σχεδιασμούς και υλοποιήσιμες προτάσεις από την πλευρά μας, έχουμε τη βεβαιότητα  ότι η κυβέρνηση θα αναγνωρίσει τη σημασία της Κομοτηνής ως ενός σημαντικού κόμβου για την περιφερειακή ανάπτυξη και θα μας παράσχει την απαραίτητη στήριξη της.

Το μέλλον της Κομοτηνής απαιτεί την κοινή μας προσπάθεια. Απαιτεί ΔΥΝΑΤΑ βήματα, ΔΥΝΑΤΑ σχέδια και κυρίως  ΔΥΝΑΤΑ αποτελέσματα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι, με τη σωστή διαχείριση, θα αναδείξουμε την πόλη μας σε ένα φωτεινό παράδειγμα προόδου και ανάπτυξης.

Με τη βοήθεια της κυβέρνησης και την ακλόνητη δέσμευσή μας, προσβλέπουμε σε μια Κομοτηνή που θα είναι πηγή περηφάνιας για ολόκληρη την Ελλάδα”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood