Γραβάνης: “Η δημοτική αρχή έχει αφήσει ανοχύρωτους, πόλη και οικισμούς, απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα”

"Η Δημοτική αρχή έχει αφήσει ανοχύρωτους, πόλη και οικισμούς, απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα", υποστηρίζει  ο επικεφαλής της παράταξης "Σύμπραξη Προοπτικής", Αντώνης Γραβάνης με ανακοίνωσή του.
ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ (1)

“Η Δημοτική αρχή έχει αφήσει ανοχύρωτους, πόλη και οικισμούς, απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα”, υποστηρίζει  ο επικεφαλής της παράταξης “Σύμπραξη Προοπτικής”, Αντώνης Γραβάνης με ανακοίνωσή του, η οποία έχει ως εξής:

“Ακόμη μία φορά η Κομοτηνή και οι οικισμοί της βρέθηκαν «ανοχύρωτοι» σε καιρικά φαινόμενα. Η έντονη βροχόπτωση, που ευτυχώς διήρκεσε λίγη ώρα, είχε ως αποτέλεσμα η πόλη αλλά και πολλοί οικισμοί να μετατραπούν σε μία τεράστια «λίμνη». Οι ζημιές σε σπίτια και καταστήματα μεγάλες και τα προβλήματα κίνησης τεράστια. Μεγάλη ευθύνη για τις εικόνες που αντικρίσαμε φέρει ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή, καθώς δεν έχει προβεί σε μικρά και μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα, ενώ δεν προχώρησαν στον έγκαιρο καθαρισμό των φρεατίων εντός της πόλης. Εμείς αντιλαμβανόμαστε την ένταση των καιρικών φαινομένων, δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε ότι έχουμε οδηγηθεί σε αυτό το σημείο από την απραξία της δημοτικής αρχής η οποία ευθύνεται για την κακή αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης και των οικισμών. Καλούμε τον Δήμαρχο να σταματήσει να διακατέχεται από ευθυνοφοβία, να σπαταλάει το χρόνο του σκεπτόμενος δικαιολογίες, να επιρρίπτει ευθύνες σε όλους τους άλλους και να προχωρήσει κατά προτεραιότητα στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των κατάλληλων έργων προκειμένου να προλαμβάνονται αντίστοιχες καταστροφές”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood