Γραβάνης: “Άμεσα εξόπλισαν το σημείο ελέγχου Νυμφαίας τα επιμελητήρια”

"Ήδη ο Στρατός και η Αστυνομία εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς - Οι εργασίες θα τελειώσουν τις επόμενες μέρες".
186534089_2332392543558478_6632196963114289880_n

Τον απαραίτητο εξοπλισμό για να λειτουργήσει το σημείο ελέγχου στην Νυμφαία παρέδωσαν σήμερα τα Επιμελητήρια. Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης δήλωσε:

 «Επισκεφτήκαμε σήμερα με τον συνάδελφο Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκο Αγγελίδη και τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Στεργίου το σημείο, όπου με δωρεά των δύο επιμελητηρίων της Ροδόπης εγκαταστάθηκε το isobox για την καταπολέμηση του παραεμπορίου. Όπως προτείναμε, αυτό θα αποτελέσει και τη λύση για να ανοίξει ο μεθοριακός σταθμός της Νυμφαίας για τουρίστες. Ήδη ο Στρατός και η Αστυνομία εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς μετά και την άμεση παρέμβαση των Βουλευτών κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη, Μακάριου Λαζαρίδη και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλου. Όλοι οι φορείς δραστηριοποιούνται για να δοθεί λύση. Παραδώσαμε δυο χημικές τουαλέτες δωρεά των Επιμελητηρίων Ροδόπης, Καβάλας, Έβρου και Ξάνθης. Το Επιμελητήριο μας παραχώρησε τα απαραίτητα έπιπλα, καθώς και επαγγελματίες – μέλη του ανέλαβαν να υλοποιήσουν παρεμβάσεις. Για μας ως επιχειρηματίες δεν υπάρχει «αύριο», και άμεσα ανταποκριθήκαμε στα αιτήματα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ώστε να μην υπάρχει καμία δικαιολογία. Οι εργασίες θα τελειώσουν τις επόμενες μέρες, και ΑΜΕΣΑ πρέπει να ανοίξει ο μεθοριακός σταθμός, ώστε να ξεκινήσει η τουριστική κίνηση. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, και τα Επιμελητήρια δείχνουν το δρόμο».

Γραβάνης: "Άμεσα εξόπλισαν το σημείο ελέγχου Νυμφαίας τα επιμελητήρια" Γραβάνης: "Άμεσα εξόπλισαν το σημείο ελέγχου Νυμφαίας τα επιμελητήρια" Γραβάνης: "Άμεσα εξόπλισαν το σημείο ελέγχου Νυμφαίας τα επιμελητήρια" Γραβάνης: "Άμεσα εξόπλισαν το σημείο ελέγχου Νυμφαίας τα επιμελητήρια"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood