Γόνιμη συνεργασία Παπαθανάση-Γκαράνη-Χαριτόπουλου, για το επιχειρείν και την ανάπτυξη του τόπου

Σε εξαιρετικά θετικό κλίμα και με κοινές απόψεις για τις ανάγκες και τις προοπτικές του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου της Θράκης ήταν η συνάντηση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Εμπορίου Νίκου Παπαθανάση με τους Δημάρχους Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών, Γιάννη Γκαράνη και Ντίνο Χαριτόπουλο αντιστοίχως.
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (1)

Σε εξαιρετικά θετικό κλίμα και με κοινές απόψεις για τις ανάγκες και τις προοπτικές του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου της Θράκης, υπήρξε η συνάντηση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Εμπορίου Νίκου Παπαθανάση με τους Δημάρχους Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών, Γιάννη Γκαράνη και Ντίνο Χαριτόπουλο αντιστοίχως, στο πλαίσιο περιοδείας του κυβερνητικού αξιωματούχου.

Οι τρεις τους επισκέφθηκαν τη «Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης» και τα «Αχαϊκά Πλαστικά» και συμφώνησαν πως “το μέλλον της ανάπτυξης της περιοχής περνά μέσα από την προσέλκυση επενδύσεων σε οργανωμένους χώρους λειτουργίας, γεγονός που αναδεικνύει και τον ρόλο των Δήμων”.

Γόνιμη συνεργασία Παπαθανάση-Γκαράνη-Χαριτόπουλου, για το επιχειρείν και την ανάπτυξη του τόπουΟ κ. Γκαράνης έθεσε στον κ. Παπαθανάση την αγωνία της τοπικής αυτοδιοίκησης αναφορικά με το μέλλον των σημαντικά αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στην περιοχή μας, και του ζήτησε, ως εκπροσώπου της κεντρικής διοίκησης, να καταβάλλει το μέγιστο των δυνάμεών του, προκειμένου “να υποστηριχθεί κατ΄ουσίαν και αποτελεσματικά η υγιής επιχειρηματικότητα στον ακριτικό τόπο μας, μια επιχειρηματικότητα που προσφέρει πέραν όλων των άλλων, και θέσεις εργασίας”.

Ο κ. Χαριτόπουλος παρέδωσε στον κ. Παπαθανάση υπόμνημα με αιτήματα και προτάσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας της Θράκης, όπως η ανάγκη αύξησης των μέτρων πάταξης του παρεμπορίου και του λαθρεμπορίου, και την καταβολή του 12% της ενίσχυσης του εργοδοτικού κόστους των επιχειρήσεων. Ιδιαίτερη έμφαση επίσης ο Δήμαρχος, έδωσε στη σύνδεση του ΒΙΟ.ΠΑ. Σαπών με το δίκτυο φυρικού αερίου, καθώς και σε θέματα της ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής η οποία κατά 82% ανήκει στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood