Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, με την υποστήριξη των εθελοντών της ομάδας «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή» του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, θα ανανεώσουν τον προαύλιο χώρο του σχολείου του ς την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 10 το πρωί στο πλαίσιο του Let’s Do It Greece με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις».

Συγκεκριμένα, γονείς και μαθητές σε θα βάψουν τα κάγκελα του σχολείου και θα δενδροφυτεύοσυν τον προαύλιο χώρο.

afisa ekdilosis“Στόχος δεν είναι απλώς να καλλωπίσουμε τον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, αλλά να συνεργαστούμε ως προς μία κατεύθυνση που προωθεί την αλλαγή της νοοτροπίας των ανθρώπων γύρω μας και την ανάδειξη της σημασίας να διατηρούμε την εικόνα της περιοχή μας καθαρή, δείχνοντας έτσι την αγάπη μας προς αυτήν!”, τονίζουν οι δραστήριοι γονείς.

Το Let’s do it Greece 2019 πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκστρατείες εθελοντισμού στην Ελλάδα. Πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε ολόκληρη τη χώρα, ομορφαίνοντας και προστατεύοντας περισσότερα από 1.200 σημεία, μέσα σε μία μέρα! Πρόκειται για μία προσπάθεια η οποία ξεκίνησε από νέα παιδιά, μαθητές περιβαλλοντικής ομάδας σχολείου, που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Φέτος, το όνειρό τους να ενώσουν όλη την Ελλάδα γίνεται πραγματικότητα για έβδομη συνεχή χρονιά και πλέον έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις!