Ο γνωστός τραγουδιστής, Χρήστος Καλιατσάς, που γνωρίσαμε μέσα από το «X-Factor» και έκτοτε πρωταγωνιστεί στην ελληνική μουσική σκηνή, με τα τραγούδια του «Κοίτα πώς έχω γίνει» και «Άδικα Χτυπάς» να έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, και το πανέμορφο μοντέλο, Μαρία Καραπαναγιώτου, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 26 Αυγούστου στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, την Κομοτηνή.

Η γνωριμία τους έγινε το 2009, εντελώς τυχαία, σε μία αεροπορική πτήση, τότε που το διακεκριμένο μοντέλο εργαζόταν παράλληλα ως αεροσυνοδός. Η όμορφη Μαίρη Καραπαναγιώτου, που κάνει επιλεκτικές δουλειές στο μόντελινγκ, έχει συνεργαστεί με μεγάλους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές, είχε πρωταγωνιστήσει και στο βιντεοκλίπ του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, «Όνειρο Ζω».

Εκείνο το διάστημα, ο Χρήστος Καλιατσάς και η Μαρία Καραπαναγιώτου χάθηκαν, ενώ ξαναβρέθηκαν μερικά χρόνια μετά, εντελώς συμπτωματικά πάλι, στην ίδια παρέα, όπου και γεννήθηκε ο έρωτάς τους, που καρμικά, τους οδηγεί πλέον στον γάμο.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, μάλιστα, που μήνες τώρα εμφανίζεται με τεράστια επιτυχία στα «Φεγγάρια» στον Βόλο, αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Χαλκιδική, για ένα hot τριήμερο bachelor party μαζί με τους φίλους του, όπως αντίστοιχα έκανε και η νύφη με τις φίλες της σε άλλο μέρος της Ελλάδας.

Ο καρμικός έρωτάς τους θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, στις 26 Αυγούστου στην Κομοτηνή.

Πηγή: iapopsi.gr