Γνωστός επιχειρηματίας δωρίζει στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, ένα καινούριο, σύγχρονο ασθενοφόρο

Μια μεγάλη πράξη αλτρουισμού.
astenoforo-02-1

Ένα πλήρως εξοπλισμένο, καινούριο ασθενοφόρο, δωρίζει στο “Σισμανόγλειο” Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, ο γνωστός Κομοτηναίος, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου “Ανατόλια”, Νίκος Χρυσοχοΐδης.

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της η διοικήτρια του νοσοκομείου, Μάγδα Γιαμουστάρη, αναφέρει:

“Στον αιώνα του υλικού ευδαιμονισμού, όπου υπάρχει ταύτιση του «έχειν» με το «είναι», ευτυχώς φυτρώνουν και φωτισμένα παραδείγματα εξαίρεσης του κανόνα. Παραδείγματα φωτεινά, ανιδιοτελή, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς, που αποδεικνύουν ότι τα πάντα λύνονται με την Αγάπη. Και το αποδεικνύουν αθόρυβα, διακριτικά, ευγενικά, σεμνά.

Ένας τέτοιος λοιπόν Άνθρωπος είναι και ο συμπολίτης μας κ. Νικόλαος Χρυσοχοΐδης, ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου “Ανατόλια”, ο οποίος αναγνωρίζοντας προφανώς τη μεγάλη προσφορά του Νοσοκομείου μας, τις αγωνιώδεις και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το προσωπικό του ιδιαίτερα τα τέσσερα τελευταία «πέτρινα χρόνια», και επιθυμώντας να συμβάλει και αυτός στην ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών υγείας, προβαίνει σε μια μεγάλη δωρεά στο Νοσοκομείο της πόλης του. Μας δωρίζει ένα πλήρως εξοπλισμένο, καινούριο ασθενοφόρο, για τις δευτερογενείς διακομιδές των ασθενών μας.

Αισθάνομαι συγκίνηση, περηφάνια, και μεγάλη ευγνωμοσύνη. Είναι μεγάλη η τιμή που υπήρξα κομμάτι της αποδοχής αυτής της μεγαλειώδους πράξης, αυτής της εξαιρετικής εκδήλωσης ανθρωπιάς και προσφοράς.

Είναι πηγή ζώσα δύναμης και αντοχής! Εκ μέρους όλων τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από το βάθος της καρδιάς μου και υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής του”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood