Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων πετοσφαίρισης του Αθλητικού Συλλόγου ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κομοτηνής, στον χώρο του Πανθρακικού Σταδίου. Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής. Στην τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων παγκορασίδων και κορασίδων, συνεχίζει η έμπειρη προπονήτρια Κλαίρη Κωνσταντινίδου.

Η έναρξη των προπονήσεων για τα τμήματα υποδομών θα γίνει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής, κάτω από την καθοδήγηση της προπονήτριας Τζούλιας Κουφού. Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι αναρτημένο στο blog της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ http://akadimiakomotinis.blogspot.com/.

Τα αναπτυξιακά τμήματα του σωματείου, περιλαμβάνουν ομάδες baby 5-7 ετών, promini 8-10 ετών, mini 11-12 ετών, παγκορασίδων13-15 ετών, και κορασίδων 15-17 ετών.

Για εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις προπονήτριες Τζούλια Κουφού (τηλ. 6945212680) και Κλαίρη Κωνσταντινίδου (τηλ. 6944293381).