Γκαράνης για Γραβάνη: “Για άλλη μια φορά εκτοξεύει λάσπη και ψεύδη αντί να δίνει απαντήσεις”

Μαίνεται ο πόλεμος δηλάσεων και ανακοινώσεων ανάμεσα στον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη και την παράταξή του "Κοινωνία Πολιτών", και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της παράταξης "Σύμπραξη Προοπτικής-Κομοτηνή Δυνατά", Αντώνη Γραβάνη.
ΓΚΑΡΑΝΗΣ-ΓΡΑΒΑΝΗΣ (3)
Στην τελευταία του δήλωση ο κ. Γκαράνης αναφέρει:
“Για άλλη μία φορά ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής» απαντά με ψεύδη, συκοφαντίες και λάσπη στον ανεμιστήρα!
Θα πρέπει, λοιπόν, να του ξαναεπισημάνουμε ότι η άσκηση διοίκησης και πολιτικής προϋποθέτει θέσεις και υλοποίηση προγράμματος
Του ασκήσαμε κριτική για αναποτελεσματική διοίκηση, για μη εφαρμογή εδώ και χρόνια των προεκλογικών του εξαγγελιών, για μη ανάληψη πρωτοβουλιών, και για μη αναζήτηση ευθυνών, κι αυτός μας ανταπάντησε ότι για την τραγική οικονομική κατάσταση των επαγγελματιών του τόπου μας δεν φταίει αυτός και η ανεπάρκειά του, αλλά ο Δήμος!
Για τις δε 12+1 προεκλογικές του θέσεις που έγιναν καπνός, λέει ότι δεν φέρει ευθύνη αυτός αλλά ο Δήμαρχος!
Συμπέρανε, μάλιστα, ότι υπήρξα αποτυχημένος ως Πρόεδρος του Σωματείου των γυμναστών, γιατί αυτό έκλεισε – όπως ψευδώς ισχυρίζεται – επί Προεδρίας μου! Να τον ενημερώσω, λοιπόν, ότι το Σωματείο που βιάστηκε να το χαρακτηρίσει ως «κλειστό» προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αποτελέσματα της ανεπάρκειάς του, είναι ορθάνοιχτο! Απόδειξη αυτού είναι οι φορολογικές δηλώσεις που υποβάλλονται αδιάλειπτα και είναι στην άμεση διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου. Το ότι δεν είναι εγγεγραμμένο μέλος της Ομοσπονδίας δεν σημαίνει ότι είναι ανενεργό.
Όσο για τις κατηγορίες λάσπης περί των απ’ ευθείας αναθέσεων, να τον ενημερώσουμε ότι όλες είναι αναρτημένες στη Διαύγεια κι ότι έχουμε ακολουθήσει σε κάθε βήμα απαρέγκλιτα τις νόμιμες διαδικασίες. Αν έχει εντοπίσει παρανομίες ή παρατυπίες, ας τις αναφέρει, χωρίς να εκτοξεύει λάσπη συκοφάντησης γενικά κι αόριστα.
Τέλος, να του υπενθυμίσουμε ότι ικανός ηγέτης είναι αυτός που έχει θέσεις, όραμα και στρατηγική αντιμετώπισης των προβλημάτων, όχι αυτός που αναζητά συνέχεια τις ευθύνες της αποτυχίας του στους άλλους με παραπλανητικά κι ανυπόστατα ψεύδη”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood