Πολυπληθείς και μαζικές, με ενθουσιασμό και παλμό, είναι οι προεκλογικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, και στις οποίες δίνουν ενεργό και ηχηρό παρών, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.

Μέχρι και…σε στέγες (!) ανεβαίνουν για να παρακολουθήσουν τις ομιλίες του επόμενου δημάρχου τους όπως λένε χαρακτηριστικά μετά βεβαιότητας.

Το κλίμα είναι τέτοιο που επιβεβαιώνει τα δημοσκοπικά ευρήματα έρευνας που διενεργήθηκε προ ημερών και τις εκτιμήσεις των ντόπιων για σαφή τάση εκλογής του νεαρού δικηγόρου από την πρώτη Κυριακή.

Ο ίδιος ο Οντέρ Μουμίν, έχοντας στο πλάι του στήριγμα και «γούρι» την οικογένειά του, και πλαισιωμένος από τους υποψήφιους και τις υποψήφιες του συνδυασμού του «Εμπρός», ευχαριστεί ολόθερμα τους συντοπίτες του για την εμφατική υποστήριξή τους προς το πρόσωπό του, και δηλώνει έτοιμος να μεταμορφώσει την περιοχή σε έναν σύγχρονο, ανθρώπινο, παραγωγικό Δήμο, με στόχο την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων του. 

Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις ομιλίες του Οντέρ Μουμίν σε Αμαξάδες, Θάμνα, Δύμη, Ληνό, Μίσχο, Κοπτερό, Πολύανθο, Ασωμάτους:

Advertisement