Γκάλοπ GPO: Εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Γκάλοπ GPO: Εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 22

Εμπιστοσύνη των πολιτών στους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δείχνει η δημοσκόπηση της GPO που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο” και την οποία παρουσίασε το MEGA.

Το κυβερνών κόμμα προηγείται και σε αυτή τη δημοσκόπηση, όπως και σε όλες τις προηγούμενες, με διψήφιο ποσοστό έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα η ΝΔ λαμβάνει 41% έναντι 22% της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και ακολουθούν, με 6% το ΚΙΝΑΛ, με 5,5% το ΚΚΕ και με 4% η Ελληνική Λύση, ενώ στο 2,5% περιορίζεται το ΜΕΡΑ25. 

Γκάλοπ GPO: Εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση ΜητσοτάκηΕπίσης στη δημοσκόπηση αποτυπώνεται και το δυσχερές πολιτικό περιβάλλον που διαμορφώνεται για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις για τις συνομιλίες του Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή. Στην ερώτηση «πιστεύετε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γνώριζε όσα καταγγέλλονται σήμερα;» οι απαντήσεις που έδωσαν οι ερωτηθέντες είναι: Ναι 34,5%, Μάλλον Ναι 20,2%, Όχι 19,6%, Μάλλον Όχι 10,6%, ΔΞ/ΔΑ 15,1%. Στην ερώτηση «πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παρενέβαινε στη Δικαιοσύνη», το 39,6% απαντά Ναι, Μάλλον Ναι το 22,7%, Όχι το 19%, Μάλλον Όχι το 7,8%, ενώ ΔΞ/ΔΑ το 10,9%. Στην ερώτηση αν «υπήρχε παραδικαστικό κύκλωμα το οποίο συμμετείχε σε οικονομικές δοσοληψίες επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», οι ερωτηθέντες απάντησαν: Συμφωνώ 36,2%, Μάλλον Συμφωνώ 17,5%, Διαφωνώ 26,7%, Μάλλον Διαφωνώ 4,2%, ΔΞ/ΔΑ 15,4%.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood