Σύσκεψη στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου έχει συγκαλέσει με τους συνεργάτες του ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ περίπου στις 8 το βράδυ.
Στις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού είναι να ενημερώσει προηγουμένως τη Φώφη Γεννηματά η οποία νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».
Ο κ. Παπανδρέου έχει ζητήσει κάμερα από την ΕΡΤ για τις ανακοινώσεις του που θα γίνουν με φόντο την Ακρόπολη.
Θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του με στόχο “η Προοδευτική Παράταξη να ξαναγίνει μεγάλη και ισχυρή” και να υπάρξει μία πρόταση “Προοδευτικής διακυβέρνησης ενάντια στη Συντηρητική”.
Η δήλωση αναμένεται να είναι σύντομη ενώ αύριο θα υπάρξουν αναλυτικότερες δηλώσεις.
πηγή: protothema.gr