Γιώργος Μανανάς: “Οι δημοκρατικοί πολίτες θα ενισχύσουν το ΚΙΝΑΛ”

Δήλωση υποψηφίου βουλευτή Ροδόπης.
ΜΑΝΑΝΑΣ 2

Την ετοιμότητα του ΚΙΝΑΛ ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών, και την πεποίθηση οτι “οι δημοκρατικοί πολίτες σε όλη την Ελλάδα θα δώσουν τη δική τους απάντηση”, διαμηνύει με δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του κόμματος, Γιώργος Μανανάς.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

“Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, Ροδοπίτες και Ροδοπίτισσες, συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, που ζείτε και εργάζεσθε μακριά από τον τόπο μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό…ειδικότερα οι νέοι άνθρωποι.

Συντρόφισσες και σύντροφοι! Συναγωνιστές και συναγωνίστριες!

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, στην Κεντρική Επιτροπή και στην Κεντρική Επιτροπή Ψηφοδελτίων, για την τιμή να με συμπεριλάβουν στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στη Ροδόπη μας!

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές. Εκλογές ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον της χώρας.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι όσο γρηγορότερα γίνουν, τόσο καλύτερα για τον τόπο. Εμείς είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τη μάχη των εκλογών. Το κλίμα για το Κίνημα Αλλαγής είναι καλύτερο από ποτέ.

Καθοριστική αναμέτρηση όπου επιδιώκουμε την πολιτική ανατροπή και προοδευτική αλλαγή!Οι κατασκευασμένες κοκορομαχίες δεν συσπειρώνουν, δεν αφορούν τον κόσμο. Δεν απαντούν στις αγωνίες και τα προβλήματά του. Απογοητεύουν και τους απομακρύνουν ακόμα περισσότερο από την πολιτική. Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, τους δημοκρατικούς πολίτες που σε όλη την Ελλάδα θα δώσουν τη δική τους απάντηση στις εκλογές με την καθοριστική ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής. Ας το πάρουν απόφαση δεν θα επιτρέψουν οι Έλληνες σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να παίξουν στα ζάρια το μέλλον του τόπου. Στο πλαίσιο αυτό και προσδοκώντας να καταφέρω να εκπροσωπήσω επάξια όλες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκα από τα μαθητικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα με συνέπεια…αλλά και όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες της Ροδόπης, της Θράκης και της Ελλάδας μας…θα δώσω-θα δώσουμε όλοι μαζί αυτόν τον δύσκολο αγώνα!

Με τη Νίκη!

Υ.Γ. 1: Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους στο Κίνημα Αλλαγής!

Υ.Γ. 2: Καλό και τίμιο αγώνα σε όλους τους υποψηφίους!”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood