Την πορεία του προς τις κάλπες των εθνικών εκλογών ξεκίνησε και επίσημα ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Μανανάς.

epafes manana 2 antigrafoΜετά από εικοσαετή θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, και όντας γνώστης των θεμάτων που απασχολούν τον τόπο, θέτει εαυτόν στην κρίση των πολιτών με σύνθημα Η Ροδόπη δεν χρειάζεται μεγαλοστομίες αλλά έχει ανάγκη από καθημερινή παρουσία και λύσεις”.

Ο Γ. Μανανάς επισκέφθηκε και συζήτησε θέματα συνεργασιών “για το κοινό καλό, για το καλό του τόπου στον οποίο ζούμε εμείς και τα παιδιά μας”, με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, του οποίου το πνευματικό έργο αλλά και το πνεύμα συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς εξήρε, καθώς και με τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη με τον οποίο τον συνδέει στενή προσωπική και πολιτική φιλία.

“Η Ροδόπη χρειάζεται εκπροσώπους με εμπειρία και γνώση των προβλημάτων, που να βρίσκονται κοντά στους πολίτες”, σημείωσε ακόμη με έμφαση.

Επίσης, στο πλαίσιο των επισκέψεών του, συναντήθηκε με την αντιδήμαρχο διοίκησης Κατερίνα Ιωαννίδου και τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος Γιάννη Μουρτίδη του Δήμου Κομοτηνής, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.