Γυμναστές κατά Άδωνι: Βάζει πλάτες στην παρανομία και στον αθέμιτο ανταγωνισμό

Μαζικά πυρά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει πλήθος γυμναστών από όλη την Ελλάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από την ανάρτηση της personal trainer Φαίης Ζακάκου που φροντίζει να...ρίξει την μπάκα του Υπουργού Ανάπτυξης.
adonis-0

Μαζικά πυρά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει πλήθος γυμναστών από όλη την Ελλάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από την ανάρτηση της personal trainer Φαίης Ζακάκου που φροντίζει να…ρίξει την μπάκα του Υπουργού Ανάπτυξης.

Μάλιστα, με ανάρτησή του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αττικής, Κωνσταντίνος Παπούλιας, καταγγέλλει ότι ο Υπουργός, ο οποίος φρόντισε να αφήσει στο έλεος του Θεού τον κλάδο των γυμναστών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, βάζει πλάτες στην παρανομία και στον αθέμιτο ανταγωνισμό, επιλέγοντας να γυμναστεί σε «κέντρο ευεξίας» το οποίο δεν διαθέτει άδεια γυμναστηρίου!

Αναλυτικά η δημόσια παρέμβαση-καταγγελία:

«Τι βλέπουμε εδώ; Είναι ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis που μας είχε κλείσει για ενάμιση χρόνο και άφησε όλο τον κλάδο στο έλεος του Θεού προσφέροντας επιστρεπτέες προκαταβολές για γέλια τις οποίες τώρα τις επιστρέφουμε φυσικά, σε βίντεο από “κέντρο ευεξίας” – δηλαδή χωρίς άδεια γυμναστηρίου – να γυμνάζεται υπό την καθοδήγηση μιας γυναίκας η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως τι άλλο, personal trainer, και όπως γράφει “τον έχει αναλάβει” κιόλας. Με λίγα λόγια, όλοι οι συνάδελφοι περάσαμε από σαράντα κύματα για δύο χρόνια και συνεχίζουμε, με πολλούς από εμάς να χάνουν ακόμα και τις επιχειρήσεις τους, για να βλέπουμε τον αρμόδιο υπουργό να επιδεικνύει περίτρανα τον αθέμιτο ανταγωνισμό! Ζούμε σε αυτό το κράτος που λέει στον νομοταγή γυμναστή ότι κακώς είναι νομοταγής, και ταυτόχρονα του τρίβει στη μούρη την παρανομία. Μας αξίζει; Πιθανόν».

Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η συγκεκριμένη personal trainer, τις τελευταίες ώρες έχει κλειδώσει τις δημόσιες αναρτήσεις που είχε στα social media αλλά και τον λογαριασμό της στο TikTok.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood