Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ξυλαγανής | Μια σχολική μονάδα που δεν υστερεί σε τίποτα από τα μεγάλα σχολεία της Κομοτηνής

Τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποίησε κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους, παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση, το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Ξυλαγανής.
Screenshot_1830

Μέσα από τη στοχευμένη εκδήλωση απεδείχθη ότι το εν λόγω σχολείο δεν υστερεί σε τίποτα από τα μεγάλα σχολεία της πόλης της Κομοτηνής – ούτε σε καταρτισμένο προσωπικό ούτε σε εξοπλισμό ούτε σε δραστηριότητες – και εστάλη το πειστικό μήνυμα στους γονείς και κηδεμόνες του οικισμού να το εμπιστευτούν και να το στηρίξουν μειώνοντας τη διαρροή του μαθητικού δυναμικού προς τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Κομοτηνής.

Επίσης, δόθηκε η δυνατότητα στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου να καμαρώσουν τα παιδιά τους που ήταν και οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση πλαισίωσε με τις μελωδίες της η Φιλαρμονική του Δήμου Μαρωνείας–Σαπών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ιωάννη Τζατζανά ο οποίος μαζί με τα μέλη της μπάντας ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα της διεύθυνσης του σχολείου και εισέπραξαν θερμές ευχαριστίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Μαρωνείας–Σαπών Απόστολος Ιωάννου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Δόνγκας, οι εκπρόσωποι του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλαγανής, Υπαστυνόμος Α΄ Βασίλειος Καρταλάκης και Υπαστυνόμος Β΄ Ελισάβετ Βασιλειάδου, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γυναικών Ξυλαγανής, και εκπρόσωποι του Συλλόγου Πατεράδων Ξυλαγανής, τους οποίους η διεύθυνση του σχολείου επίσης ευχαρίστησε θερμά, όπως και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών/τριών, τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, καθώς φυσικά και τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό του σχολείου.

Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ξυλαγανής | Μια σχολική μονάδα που δεν υστερεί σε τίποτα από τα μεγάλα σχολεία της Κομοτηνής Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ξυλαγανής | Μια σχολική μονάδα που δεν υστερεί σε τίποτα από τα μεγάλα σχολεία της Κομοτηνής Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ξυλαγανής | Μια σχολική μονάδα που δεν υστερεί σε τίποτα από τα μεγάλα σχολεία της Κομοτηνής Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ξυλαγανής | Μια σχολική μονάδα που δεν υστερεί σε τίποτα από τα μεγάλα σχολεία της Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood