Γιατί τα Καιρικά Νέα Θράκης εφιστούν προσοχή στη Ροδόπη από το απόγευμα και μετά της Τετάρτης

Βροχές ξανά.
ΒΡΟΧΕΣ ΞΑΝΑ
Για βροχοπτώσεων συνέχεια, αύριο Τετάρτη 20/11, στη Ροδόπη, κάνουν λόγο τα Καιρικά Νέα Θράκης στο τελευταίο σημείωμά τους. Μάλιστα εφιστούν ιδιαίτερη προσοχή από το απόγευμα και έπειτα.
Δείτε το γιατί:

“Μετά από έναν άνομβρο Οκτώβριο, ο Νοέμβριος έχει μπει αρκετά δυναμικά σε ότι αφορά τις βροχές. Μετά το σημερινό ηλιόλουστο διάλειμμα, από αύριο οι βροχές επιστρέφουν.

Γιατί τα Καιρικά Νέα Θράκης εφιστούν προσοχή στη Ροδόπη από το απόγευμα και μετά της ΤετάρτηςΑιτία ένα χαμηλό στο κεντρικό Ιόνιο (κόκκινο βέλος στη φωτό), με το ψυχρό μέτωπο (μαύρο βέλος στη φωτό). Αναλυτικότερα, για αύριο Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσουμε με καλές καιρικές συνθήκες στο σύνολο της Θράκης, με κάποιες τοπικές νεφώσεις. Προς το απόγευμα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και περιμένουμε αρχικά βροχές στη δυτική Θράκη, δηλαδή στον νομό Ξάνθης, με σταδιακή επέκταση και στον νομό Ροδόπης μέχρι νωρίς το βράδυ. Τα φαινόμενα φαίνεται όσο προχωράμε προς τις βραδινές ώρες να ενισχύονται και να έχουμε εκδήλωση και καταιγίδων στο θρακικό πέλαγος με βορειοανατολική κατεύθυνση (κάτι ανάλογο με τον χθεσινό καιρό) και να διατηρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας προς την Πέμπτη, ενώ για τον νομό Έβρου να γνωρίζετε ότι όσο πιο δυτικά, τόσο μεγαλώνει η πιθανότητα για περισσότερες βροχές. Οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα. Μια προσωπική άποψη και συμβουλή: δείξτε προσοχή από αύριο το απόγευμα και μετά στις μετακινήσεις σας ειδικά στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ξάνθης και κυρίως Ροδόπης, διότι το έδαφος έχει κορεστεί πλέον από τις βροχές και θα είναι δύσκολο να συγκρατήσει μεγάλες ποσότητες νερού, με τα γνωστά αποτελέσματα. Καλό βράδυ σε όλους”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood