Γιάννης Βεζυργιαννίδης: “Ο κ. Χαρίτου προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων μας”

"Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις του για θέματα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία καλείται να επιλύσει η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ".
pixiz-26-05-2020-21-10-52
Απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Τάκη Χαρίτου σχετικά με τη νομοθεσία περί χρήσης του αιγιαλού, εξέδωσε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ροδόπης της ΝΔ Γιάννης Βεζυργιαννίδης.
Σε αυτήν αναφέρει:
“Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαρίτου, ανέφερε σχετικά με την ΚΥΑ για την παραχώρηση της χρήσης αιγιαλού και παραλίας και τους περιορισμούς που αυτή επιβάλει, ότι “είναι ένα ζήτημα που χρειάζεται το ταχύτερο δυνατόν να επιλυθεί, γιατί έχει τουριστική και ευρύτερα αναπτυξιακή διάσταση”, και ότι “αν ο υπουργός επιμείνει σε ρυθμίσεις και δεν αναζητηθούν προσωρινά εξαιρέσεις λόγω της πανδημίας, τότε είναι βέβαιο πως θα αναλάβει την ευθύνη για ό,τι συμβεί φέτος στην παραλιακή ζώνη”. Εκείνο βέβαια που ξέχασε να μας πει, είναι ποιος υπουργός και ποια κυβέρνηση ψήφισαν τον Απρίλιο του 2019 τις συγκεκριμένες διατάξεις του Ν. 4607/2019, σύμφωνα με τον οποίο εκδόθηκε η ΚΥΑ για την τριετία 2020-2022. Θα έπρεπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις του για θέματα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία καλείται να επιλύσει η σημερινή κυβέρνηση. Η παραποίηση της πραγματικότητας προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων μας”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood