Γιάννης Κυριαζής: “Νοικοκύρεμα & ανάπτυξη, και την επόμενη μέρα”

Εκ νέου υποψήφιος με την "Κοινωνία Πολιτών" του Δημάρχου Γιάννη Γκαράνη, και ο γνωστός και αγαπητός δικηγόρος, Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, που διετέλεσε και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, Γιάννης Κυριαζής.
Screenshot_1353

Λίγο πριν τις κάλπες, δέχτηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις μας:

  • Πώς κρίνετε τη θητεία της διοίκησης εκ μέρους της παράταξής σας το διάστημα 2019-2023;

Κατ΄αρχήν, αλάνθαστος δεν είναι κανείς. Θεωρώ όμως πως αντιμετωπίσαμε και διαχειριστήκαμε με τον υψηλότατο δυνατό βαθμό επιτυχίας, τόσο την πανδημία του Covid όσο και την ενεργειακή κρίση, αλλά και όλες τις επιπτώσεις τους στην τοπική μας κοινωνία. Ταυτόχρονα, συνεχίσαμε με συνέπεια, ευθύνη και ποιότητα: το νοικοκύρεμα στα οικονομικά, την παραγωγή πολιτισμού και ψυχαγωγίας με αμέτρητες δράσεις και γεμάτο ετήσιο καλεντάρι, τη δρομολόγηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων και έργων υποδομής αλλά και μικρότερης κλίμακας, επιπέδου καθημερινότητας, έργων. Παράλληλα, η κοινωνική πολιτική μας ενισχύθηκε, διότι για μας ο Άνθρωπος, ο Πολίτης, ο Δημότης, ειδικά ο ευάλωτος και ο αδύναμος, είναι προτεραιότητά μας. Κρίνω, λοιπόν, τη θητεία μας, επιτυχημένη, και εκτιμώ οτι την ίδια άποψη θα εκφράσει και η πλειοψηφία των συνδημοτών μας στην κάλπη.

  • Πώς βλέπετε την Κομοτηνή της επόμενης μέρας;

Απαλλαγμένος πια ο Δήμος από τον βραχνά της εξόφλησης των δανείων που τον ταλαιπωρούν από την περίοδο 2006-2010, με την ευχή το ενεργειακό κόστος να περιοριστεί, με την ελπίδα το κεντρικό κράτος να στηρίξει περισσότερο με οικονομικούς πόρους και προσωπικό τους Δήμους, και σε συνδυασμό με τα δείγματα γραφής της διοίκησής μας υπό τον οργανωτικό, εργατικό και έντιμο Δήμαρχό μας, Γιάννη Γκαράνη, είμαι πεπεισμένος πως τα επόμενα χρόνια θα είναι η περίοδος μετάβασης της Κομοτηνής και των Οικισμών της σε ένα σύγχρονο, ψηφιακό, αειφόρο, βιώσιμο αύριο, ώστε και η ποιότητα ζωής όλων να αναβαθμιστεί περεταίρω, αλλά και οι νέες γενιές μας να επιθυμούν να μείνουν στον τόπο μας. 

  • Ένα προσωπικό μήνυμα;

Κατ΄ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά, και τώρα, όλους τους συντοπίτες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογές. Ελπίζω να δικαίωσα την επιλογή τους στο πρόσωπό μου. Συμμετέχω σε μια παράταξη άξιων συνυποψηφίων με κοινούς στόχους. Καταβάλλω τη συμβολή μου σε μια κοινή προσπάθεια. Είμαι μέλος μιας ομάδας που με πολιτική βούληση, θετική ματιά, δημιουργικές ιδέες, συνεργασία και αλληλοσεβασμό, αποσκοπεί στο να πάμε τον τόπο μας πιο ψηλά, πιο μπροστά. Θα ήθελα να ζητήσω από τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν. Με την ελπίδα οτι θα στηρίξουν εκ νέου την υποψηφιότητά μου και πως θα ανανεώσουν την εντολή διοίκησης στην παράταξή μας και στον Δήμαρχό μας, Γιάννη Γκαράνη.   

Γιάννης Κυριαζής: "Νοικοκύρεμα & ανάπτυξη, και την επόμενη μέρα"

   

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood