Βολές κατά του προέδρου του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης – και υποψηφίου δημάρχου – Αντώνη Γραβάνη, εξαπολύει ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης στη διοικούσα επιτροπή του Επιμελητηρίου, “Μαζί από το χθες στο αύριο”, Γιάννης Κιλτσίκης.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

“Καλές οι εξαγγελίες, καλές και οι υποσχέσεις, αλλά όταν τα σημάδια της αποδιοργάνωσης είναι τόσα πολλά, όση καλή προαίρεση και να υπάρχει, δεν μπορούν να αγνοηθούν. Ο λόγος για την πορεία του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Και γιατί τώρα; Γιατί αν περιμένουμε να φτάσει η ώρα του απολογισμού, θα είναι πλέον αργά… Τώρα που ακόμα υπάρχει χρόνος να διορθωθούν τα πράγματα, ας θυμηθούμε:

  • Το “Κέντρο Διαμεσολάβησης” που με τόσο ενθουσιασμό εξαγγέλθηκε από τη Διοίκηση και έμεινε στα χαρτιά…
  • Την αυτονόητη για όλους κοπή πίτας που ποτέ δεν έγινε…
  • Τη διοργάνωση ημερίδας για τον εξωδικαστικό διακανονισμό σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων!
  • Τις δύο μέχρι στιγμής άκαρπες συσκέψεις της επιτροπής για τον στρατηγικό σχεδιασμό της δράσης του Επιμελητηρίου, που λόγω έλλειψης προτάσεων από την πλευρά της διοίκησης, από σχεδιασμός θα γίνει απολογισμός…
  • Τον μποναμά, με κλειστά μάτια, στη διοργάνωση της “Λευκής Νύχτας”, χωρίς μελέτη –προϋπολογισμό, αλλά κυρίως χωρίς απολογισμό του οφέλους που αποκόμισαν τα μέλη μας…

Φαίνεται ξεκάθαρα πια, πως με τέτοιο τρόπο, το Επιμελητήριο μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς εσάς κ. Γραβάνη. Πότε θα αντιληφθείτε επιτέλους ότι επιβάλλεται να αφήσετε κάποιον άλλο να το βγάλει από τον αυτόματο πιλότο, μια που εσείς έχετε ανοίξει τα φτερά σας για αλλού;”.