Γιάννης Καρακάσης: “Η Κομοτηνή στον ορίζοντα του Αύριο”

"Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να διαμορφώσουμε και να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που εμπνέει και προοδεύει".
8a081455-screenshot-1280

Ο Γιάννης Καρακάσης είναι ένας νέος Κομοτηναίος που θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα στον Δήμο Κομοτηνής συμμετέχοντας στην παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Γκαράνη, “Κοινωνία Πολιτών”.

Με σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, πολύχρονη εμπειρία σε θέματα “έξυπνων πόλεων” και διαχείρισης απορριμμάτων & περιβάλλοντος, και με έμφυτη τη διάθεση εθελοντικής συνεισφοράς σε θέματα παιδείας και δημόσιας υγείας, μας συστήνεται, καταθέτοντας την πηγαία βούλησή του να εργαστεί για το κοινό καλό υπηρετώντας έναν οραματικό στόχο, τον οποίο και μας περιγράφει:

“Σε κάθε μεγάλη αλλαγή, σε κάθε νέα αρχή, κρύβεται ένα όραμα.

Και η Κομοτηνή δεν αποτελεί εξαίρεση. Όταν σκεφτόμαστε την Κομοτηνή της επόμενης μέρας, πρέπει να φανταζόμαστε ένα όραμα που θα καθοδηγεί την ανάπτυξή της και θα εμπνέει τους κατοίκους της.

Το όραμά μου για την Κομοτηνή είναι ένας χώρος όπου οι άνθρωποι ζουν με αξιοπρέπεια και ευημερία. Μια πόλη όπου η εκπαίδευση είναι προσβάσιμη σε όλους και η υγεία είναι προτεραιότητα. Ένας τόπος όπου η φύση συνυπάρχει αρμονικά με την αστική ζωή, και οι πράσινοι χώροι είναι πλούσιοι και φιλικοί προς το περιβάλλον.

Όνειρο είναι να δούμε μια Κομοτηνή που είναι κέντρο δημιουργικότητας και καινοτομίας. Ένας τόπος όπου οι επιχειρήσεις ανθούν και οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις ιδέες τους. Ένας τόπος όπου ο πολιτισμός ανθεί, με θέατρα, μουσεία και εκθέσεις που εμπνέουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Επιπρόσθετα να δημιουργήσουμε μια Κομοτηνή που ενώνει τους ανθρώπους ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας ή κοινωνικής τάξης. Ένας τόπος όπου οι διαφορετικότητες γιορτάζονται και συμβάλλουν στην ενίσχυση της πολυπολιτισμικής ταυτότητας.

Παράλληλα οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες, οι εκπαιδευτικοί και κάθε κάτοικος πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη της Κομοτηνής. Η ανοιχτή συζήτηση και η συνεργασία είναι τα εργαλεία που θα μας οδηγήσουν προς την επίτευξη αυτού του οράματος.

Στο όραμά μου λοιπόν, η Κομοτηνή δεν είναι απλώς μια πόλη στον χάρτη, αλλά ένας παγκόσμιος προορισμός. Μια πόλη που προσελκύει τουρίστες από όλον τον κόσμο με τις ομορφιές της, τον πολιτισμό της και τη φιλοξενία της. Ένας τόπος όπου τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και η ζωή να ανθίζει. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να διαμορφώσουμε και να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που εμπνέει και προοδεύει.

Αυτά ονειρεύομαι και σκοπεύω να πραγματοποιήσω με την εκλογή μου και τη στήριξη του κόσμου που αγαπά την πόλη μας και θέλει να δει την καλύτερη και ομορφότερη πλευρά της”.

Γιάννης Καρακάσης: "Η Κομοτηνή στον ορίζοντα του Αύριο"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood