Συνεχίζοντας τις επαφές του με φορείς  της περιοχής μας ο επικεφαλής της “Κοινωνίας Πολιτών”, υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξής του, συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Αλέξανδρο Πολυχρονίδη, παρουσία και των Αντιπρυτάνεων Ζωής Γαβριηλίδου και Μαρίας Μιχαλοπούλου.

Στη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν εκτενώς  ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του πανεπιστημίου αλλά και στις σχέσεις του με την τοπική κοινωνία.

Ο κ. Γκαράνης επισήμανε ότι “για τον Δήμο Κομοτηνής το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους πιο στενούς αναπτυξιακούς και κοινωνικούς εταίρους του”, και ότι “έχει εδραιωθεί μια εξαιρετική και διαρκής συνεργασία η οποία βασίζεται σε στέρεες βάσεις και επεκτείνεται χρόνο με τον χρόνο, σταθερά και αποτελεσματικά, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας αλλά και των φοιτητών”. Τόνισε, δε, ότι πρόθεση του ιδίου και της παράταξής του συνολικά είναι αυτή η  άριστη συνεργασία να συνεχιστεί και να επεκταθεί και επί της δικής του διοίκησης.

Ο Πρύτανης και οι Αντιπρυτάνεις τόνισαν με τη σειρά τους τη “σπουδαιότητα της συνεχούς ανάπτυξης δεσμών συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο και στο Πανεπιστήμιο”, και εξέθεσαν αναλυτικά τον σχεδιασμό των Πρυτανικών Αρχών για τη λειτουργία και την περαιτέρω ανάπτυξη του Πανεπιστημίου.