Γιάννης Γκαράνης: “ΣΟΚ & ΔΕΟΣ! Τα ψεύδη του κ. Γραβάνη που διαστρεβλώνει την αλήθεια λασπολογώντας τη ΔΕΥΑΚ και αποκρύπτει τα δικά του πεπραγμένα”

"Πόσοι και ποιοι από τους υποψήφιους και τις υποψήφιες Δημοτικούς Συμβούλους που έχει ο κ. Γραβάνης συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, χρωστάνε χιλιάδες ευρώ στη ΔΕΥΑΚ;".
ΔΕΥΑΚ

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης απαντώντας στη χθεσινή ανακοίνωση για τη ΔΕΥΑΚ, του Αντώνη Γραβάνη, τονίζει:

“Η παράταξη του κ. Γραβάνη συνεχίζει ακάθεκτη και κατά την προεκλογική περίοδο να εξαπολύει λάσπη χρησιμοποιώντας τα ψέματα και τη διαστρέβλωση της αλήθειας ως κύρια αντιπολιτευτική τακτική.

Σε ανακοίνωσή τους ισχυρίζονται ότι «η ΔΕΗ στέλνει τη ΔΕΥΑΚ στον εισαγγελέα»! Για άλλη μια φορά φυσικά αποκρύπτουν την αλήθεια προκειμένου να δημιουργήσουν το προεκλογικό επικοινωνιακό σόου τους!

Ας τους ξαναθυμίσουμε, λοιπόν, τα όσα ήδη γνωρίζουν, ως συμμετέχοντες, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ.

Από τη στιγμή που ξέσπασε η ενεργειακή κρίση, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, πήρε την πολιτική απόφαση να επωμιστούν το επιπλέον οικονομικό κόστος της ύδρευσης και της αποχέτευσης ο Δήμος και η ΔΕΥΑΚ, και να μην μετακυλιστεί σε καμία περίπτωση στους δημότες.

Ο τότε Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ. Πέτσας, σε δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις του είχε δεσμευτεί ότι θα υπάρξουν παρεμβάσεις χρηματοδότησης των ΔΕΥΑ της χώρας προκειμένου «να μην μετακυλιστεί στους πολίτες το οικονομικό κόστος μέσα από την αύξηση των δημοτικών τελών».

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και ο τότε Πρόεδρός της, κ. Παπαστεργίου, είχαν ζητήσει από την Κυβέρνηση με ανακοίνωση-υπόμνημα «τη στήριξη των Δήμων με έκτακτη επιχορήγηση προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην αύξηση του ενεργειακού κόστους».

Αυτή η οικονομική ενίσχυση του κεντρικού κράτους προς τις ΔΕΥΑ, όμως, δεν ήρθε ποτέ!

Αντίθετα, με Υπουργική Απόφαση, επιχορηγήθηκαν επιλεκτικά επτά μόνο ΔΕΥΑ της χώρας «αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση των υποχρεώσεών τους»!

Για αυτά ο κ. Γραβάνης και η παράταξή του δε βρήκαν ούτε μία λέξη να πουν!

Αλλά ούτε και για τον διακανονισμό που έχει κάνει η ΔΕΥΑ Κομοτηνής και έχει ήδη πληρώσει 3.200.000 ευρώ!

Αυτά δεν τα συμπεριλαμβάνουν στην ανακοίνωσή τους!

Ούτε τη ρύθμιση, ούτε το ποσό που έχει ήδη καταβληθεί, ούτε τη μηδενική στήριξη των ΔΕΥΑ από την Κυβέρνηση, ούτε το ότι περίπου τριάντα ΔΕΥΑ της χώρας χρωστούν στη ΔΕΗ πάνω από 140.000.000 ευρώ γιατί το κεντρικό κράτος μας έχει αφήσει αβοήθητους, ούτε ότι αυτή η Δημοτική Αρχή έχει καταφέρει μέσα σε πρωτόγνωρα αντίξοες συνθήκες να διασφαλίζει τον κοινωνικό χαρακτήρα της ΔΕΥΑΚ!

Για όλα αυτά σιγή ιχθύος!

Και φυσικά, στο προεκλογικό παραμύθι του ψεύδους τους δεν χωράει η αλήθεια των δικών τους πεπραγμένων! Των πεπραγμένων που χρέωσαν τους δημότες μας με εκατομμύρια ευρώ και που η «συμβολή» σε όλα αυτά τα χρέη του κ. Γραβάνη καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας Κοτσάκη υπήρξε καθοριστικής σημασίας.

Απ’ ότι φαίνεται, όμως, η «πεπατημένη» της λασπολογίας και της απόκρυψης της αλήθειας συνεχίζεται!

Ρωτάμε, λοιπόν, τον κ. Γραβάνη: Πόσοι και ποιοι από τους υποψήφιους και τις υποψήφιες Δημοτικούς Συμβούλους που έχει συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, χρωστάνε χιλιάδες ευρώ στη ΔΕΥΑΚ; Οφείλει μια δημόσια απάντηση στον λαό στον οποίο απευθύνεται ζητώντας την ψήφο του προκειμένου να γίνει ο Δήμαρχος της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης!”.

Γιάννης Γκαράνης: “ΣΟΚ & ΔΕΟΣ! Τα ψεύδη του κ. Γραβάνη που διαστρεβλώνει την αλήθεια λασπολογώντας τη ΔΕΥΑΚ και αποκρύπτει τα δικά του πεπραγμένα"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood