Γιάννης Γκαράνης: “Οι συνδημότες μας στους Οικισμούς δείχνουν τον δρόμο της δημιουργίας, της συνεργασίας, της αισιοδοξίας”

Γιάννης Γκαράνης: "Οι συνδημότες μας στους Οικισμούς δείχνουν τον δρόμο της δημιουργίας, της συνεργασίας, της αισιοδοξίας".
kathara deftera 3 - Αντίγραφο

Τους Οικισμούς Φαναρίου, Μεσοχωρίου, Αιγείρου, Μικρού Κρανοβουνίου και Γρατινής, επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “Κοινωνία Πολιτών”, την Καθαρά Δευτέρα.

“Οι συνδημότες μας στους Οικισμούς δείχνουν τον δρόμο της δημιουργίας, της συνεργασίας, της αισιοδοξίας. Με μεγάλη χαρά ανταλλάξαμε μαζί τους ευχές ενόψει της Μεγάλης Σαρακοστής, και συνομιλήσαμε για θέματα που μας απασχολούν. Τα ήθη και τα έθιμά μας, η διάθεση των νέων μας και η σοφία των παλαιότερων, και η βούληση όλων μας, αποτελούν τον καμβά εργασίας πάνω στον οποίο οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το κοινό καλό και με ακόμη περισσότερα αποτελέσματα”, δήλωσε ο κ. Γκαράνης, και ευχήθηκε “και του χρόνου με υγεία σε όλους και όλες”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood