Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το χθεσινοβραδινό άνοιγμα της αυλαίας των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, με το καθιερωμένο γλέντι της Τσικνοπέμπτης στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Παρά τον τσουχτερό αέρα, χιλιάδες Κομοτηναίοι και επισκέπτες κατέκλυσαν το κέντρο της Κομοτηνής, και τήρησαν το έθιμο της ημέρας, με σουβλάκι, κρασί, και πολύ χορό υπό τους ήχους ζωντανής παραδοσιακής μουσικής.

“Καλές αποκριές με υγεία, κέφι και αισιοδοξία”, ευχήθηκε σε όλους η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ, Νατάσα Λιβεριάδου, εξαίροντας και τη συμμετοχή 25 συλλόγων της περιοχής που έδωσαν το δικό τους χρώμα στη βραδιά.

“Το καρναβάλι της Κομοτηνής μεγαλώνει και δυναμώνει. Η Κομοτηνή και οι Κομοτηναίοι αποδεικνύουν οτι μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα”, τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης αναφερόμενος στα δρώμενα των ημερών, και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες δημότες και επισκέπτες για την ενεργή παρουσία τους, σημειώνοντας πως “όλοι μαζί, με τις ιδέες, τις πρωτοβουλίες μας, τη συμμετοχή μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε υπολογίσιμους θεσμούς διασκέδασης και ψυχαγωγίας”. Προσκάλεσε, δε, τον κόσμο, και στις επόμενες εκδηλώσεις, με κορύφωση τη βραδινή καρναβαλική παρέλαση του Σαββάτου 22/2.