Γιάννης Γκαράνης: Καταθέσαμε ψηφοδέλτιο νίκης χωρίς κομματικές και πολιτικές περιχαρακώσεις

197 υποψήφιοι σύμβουλοι από όλο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας, άξιοι και ενεργοί δημότες.
IMG_20190505_150844

Από 197 συνολικά υποψήφιους και υποψήφιες συμβούλους, απαρτίζεται η “Κοινωνία Πολιτών” του υποψηφίου δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, ο οποίος μετά την κατάθεση του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Ροδόπης, έκανε λόγο για ένα πλήρες, δυναμικό και ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από άξιους και ενεργούς δημότες που ενδιαφέρονται για την πόλη και τους οικισμούς μας και θα εργαστούν για την πρόοδο του τόπου μας με όλες τους τις δυνάμεις.

Γιάννης Γκαράνης: Καταθέσαμε ψηφοδέλτιο νίκης χωρίς κομματικές και πολιτικές περιχαρακώσειςΌπως πρόσθεσε, πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που συνδυάζει την πολύτιμη γνώση έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών με τη φρεσκάδα της ανανέωσης υποψηφίων που κατέρχονται για πρώτη φορά στον στίβο των εκλογών.

Ακόμη ο κ. Γκαράνης υπογράμμισε οτι οι υποψήφιοι της παράταξής του προερχόμενοι από όλο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας, χωρίς κομματικές και πολιτικές περιχαρακώσεις, συγκροτούν ένα ψηφοδέλτιο νίκης και συστρατεύονται στο προσκλητήριο αγώνα, ενότητας και προόδου με την υπόσχεση να δουλέψουν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα για το αύριο αυτού του τόπου.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood