Γιάννης Γκαράνης: “Ενώνουμε δυνάμεις για έναν Δήμο Κομοτηνής ισχυρό όπου όλοι είναι απαραίτητοι, κανείς δεν περισσεύει”

Από 239 υποψήφιους και υποψήφιες αποτελείται ο νέος συνδυασμός της "Κοινωνίας Πολιτών" που με τον επικεφαλής της, Δήμαρχο Κομοτηνής, κατέρχεται στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Το ψηφοδέλτιο κατατέθηκε χθες, και η παράταξη εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

“Ολοκληρώσαμε τη διαδικασία κατάθεσης του συνδυασμού μας «Κοινωνία Πολιτών».

“Έχοντας ως κεντρικό στρατηγικό άξονα της αυτοδιοικητικής μας ταυτότητας, το ιδεολογικό σχήμα που οδηγεί προοδευτικά από την ακεραιότητα ως την επιτυχία, καλούμε τις συνδημότισσές μας και τους συνδημότες μας να μας εμπιστευτούν και να μας τιμήσουν με την ψήφο τους.

Με πολιτική επάρκεια, με συγκροτημένο όραμα, και με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, ξεκινάμε τον μεγάλο και ωραίο αγώνα των εκλογών της 8ης του Οκτώβρη.

Δεσμευόμαστε ότι με εχέγγυά μας την εμπειρία, τη γνώση και τη δυναμική των ιδεών και των ανθρώπων μας, θα οδηγήσουμε με ακεραιότητα, ασφάλεια, υπευθυνότητα, ανάπτυξη, εξωστρέφεια, ανανέωση, καινοτομία και επιτυχία, τον Δήμο Κομοτηνής, στη νέα θητεία της περιόδου 2023-2028.

Διακόσιοι τριάντα εννιά (239) συμπολίτες μας από όλο το φάσμα  της οικονομικής, επαγγελματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου μας, συμπορεύονται με τον επικεφαλής μας, Γιάννη Γκαράνη. Άνθρωποι που ενστερνίζονται την ορμή των οραμάτων του και της πίστης του για έναν Δήμο Κομοτηνής που θα αντιμετωπίζει με ικανότητα τις ανάγκες των πολιτών του και θα δημιουργεί υποδομές που θα διασφαλίζουν ένα ελπιδοφόρο αναπτυξιακά αύριο.

Συμπολίτες μας από όλο το φάσμα της οικονομικής, επαγγελματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου μας. Χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς κομματικές ταυτότητες, άνθρωποι της πόλης και των οικισμών, ενώνουμε όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να οικοδομήσουμε έναν Δήμο Κομοτηνής ισχυρό, όπου «Όλοι είναι απαραίτητοι, κανείς δεν περισσεύει!»”.

Γιάννης Γκαράνης: "Ενώνουμε δυνάμεις για έναν Δήμο Κομοτηνής ισχυρό όπου όλοι είναι απαραίτητοι, κανείς δεν περισσεύει"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood