Γιάννης Γκαράνης: Εμπιστοσύνη στους νέους και αξιοποίηση της γνώσης των εμπειρότερων

Τα πρόσωπα που επέλεξε ο Γιάννης Γκαράνης για τις θέσεις ευθύνης στα νέα διοικητικά συμβούλια των δημοτικών επιχειρήσεων.
IMG_20191118_195006

Στην αξιοποίηση των νεοεκλεγέντων δημοτικών συμβούλων Γιάννη Κυριαζή, Χρήστου Νάκου, Κίμωνα Λεχούδη και Θανάση Λάπατα, σε θέσεις ευθύνης, προχώρησε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης στο πλαίσιο της σύστασης των νέων διοικητικών συμβουλίων των δημοτικών επιχειρήσεων για την επόμενη διετία, και σε συνδυασμό με τη διοικητική γνώση των εμπειρότερων, στοχεύει στη συνέχιση και επέκταση του έργου της δημοτικής αρχής.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε:

Αναλυτικά:

  • Στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού (ΔΚΕΠΠΑ), ως πρόεδρος συνεχίζει η πετυχημένη Νατάσα Λιβεριάδου, με αντιπρόεδρο τον Κίμωνα Λεχούδη.
  • Στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΔΗΠΕΘΕ), την πετυχημένη πρόεδρο Σοφία Μενεσελίδου που δεν συμμετείχε στις εκλογές, διαδέχεται ο Γιάννης Κυριαζής, με αντιπρόεδρο την Κλεοπάτρα Στογιαννίδου στην οποία έχει ήδη εμπιστευθεί ο Δήμαρχος και την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου.
  • Στην Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία “Κ. Καραθεοδωρή”, θέση προέδρου ανέλαβε ο Θανάσης Λάπατας με αντιπρόεδρο τον Ερτζάν Κιοσέ.
  • Στην Ανώνυμη Εταιρεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων “Γευσιγνωσία”, διατηρείται ο έχων πλάνα εκσυγχρονισμού των δημοτικών σφαγείων, Θέμης Τζενετίδης, με αντιπρόεδρο τον Πέτρο Ζωγράφου.
  • Στην Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας & Κοινόχρηστων Χώρων “Ν. Τσανακλής”, τη σκυτάλη της προεδρίας από τη Σιμπέλ Μουσταφά Ογλού, παίρνει ο Ερτζάν Κιοσέ, με αντιπρόεδρο τον Χρήστο Νάκο.
  • Στο Κέντρο Μέριμνας & Αλληλεγγύης (ΚΕΜΕΑ), πρόεδρος αναλαμβάνει ο άριστος γνώστης των κοινωνικών θεμάτων Νίκος Σωτηρακόπουλος, με αντιπρόεδρο τον Μολλά Ισά Ριτβάν.
  • Στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πρόεδροι αναλαμβάνουν ο Ευστράτιος Τσακιρίδης και ο Κίμωνας Λεχούδης αντιστοίχως.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood