Την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Στη συζήτησή τους ο κ. Μέτιος ενημέρωσε την κ. Γεννηματά για τους βασικούς άξονες του σχεδίου της διοίκησής του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας – τις υποδομές, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, την ενέργεια και την υγεία – ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα μεγάλα έργα τα οποία διεκδικεί η Περιφέρεια στους τομείς των μεταφορών και της αγροτικής ανάπτυξης.

Την κ. Γεννηματά συνόδευαν ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης, ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Παύλος Δαμιανίδης, και στελέχη του κόμματος.

Από την πλευρά της Περιφέρειας ΑΜ-Θ παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Κωστής Σιμιτσής, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Αχμέτ Ιμπράμ, και η Εκτελεστική Γραμματέας κ. Ζωή Κοσμίδου.