Για τη γεωπολιτική σημασία των τουρκικών προκλήσεων ενημερώθηκαν σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διαδικτυακή ημερίδα με θέμα "Η γεωπολιτική σημασία των τουρκικών προκλήσεων σε Έβρο-Αιγαίο-Κρήτη" που διοργάνωσε το Τμήμα AHEPA «ΟΡΦΕΥΣ» HJ-20 Κομοτηνής υπό την αιγίδα της Περιφέρειας 25 της AHEPA Ελλάδος με χρήση νέων τεχνολογιών τηλεδιάσκεψης. 
FB_IMG_1588541744193
Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διαδικτυακή ημερίδα με θέμα “Η γεωπολιτική σημασία των τουρκικών προκλήσεων σε Έβρο-Αιγαίο-Κρήτη” που διοργάνωσε το Τμήμα AHEPA «ΟΡΦΕΥΣ» HJ-20 Κομοτηνής υπό την αιγίδα της Περιφέρειας 25 της AHEPA Ελλάδος με χρήση νέων τεχνολογιών τηλεδιάσκεψης. 
Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν το μέλος της AHEPA, Ιωάννης Μάζης, Καθηγητής του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών & Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιου Αθηνών, ο οποίος ανέλυσε τις τουρκικές θέσεις και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων.
Για τη γεωπολιτική σημασία των τουρκικών προκλήσεων ενημερώθηκαν σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη και ΑυστραλίαΤη διαδικτυακή εκδήλωση χαιρέτησε ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA Γ. Χωριάτης, ο Ύπατος Κυβερνήτη της Περιοχής 10 (Region 10) Ευρώπης Φ. Πιτίρης, και ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας 25 Ελλάδος Ε. Κεφαλίδης. Επιπλέον, την εκδήλωση τίμησαν οι πρώην Κυβερνήτες (PDG) της Περιφέρειας 25 Ελλάδος A. Μαστρογιάννης, Ι. Μητρόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Πλοκαμάκης και Β. Πετκίδης, καθώς και η Κυβερνήτης της Περιφέρειας 23 των Θυγατέρων της Πηνελόπης από το Τορόντο του Καναδά, Δρ. Ξ. Βαφοπούλου. Τέλος, συμμετείχαν μέλη της Οργάνωσης από ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία.
Η εκδήλωση είναι διαθέσιμη και από το διαδικτυακό κανάλι του Τμήματος AHEPA «ΟΡΦΕΥΣ» HJ-20 Κομοτηνή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.youtube.com/channel/UCDu_NSJEASqFcF4jEt0ttJw/
“Η διαδικτυακή εκδήλωση του Τμήματος AHEPA «ΟΡΦΕΥΣ» HJ-20 Κομοτηνή σηματοδοτεί τη νέα εποχή στην επικοινωνία, επιτρέπει να συναντηθούν άνθρωποι από όλο τον κόσμο, και ανοίγει τον δρόμο και για άλλες διαδικτυακές εκδηλώσεις της οργάνωσης AHEPA”, σημειώνει ο Πρόεδρος του Τμήματος “ΟΡΦΕΥΣ”, Θεοδόσης Θεοδοσίου.

Για τη γεωπολιτική σημασία των τουρκικών προκλήσεων ενημερώθηκαν σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία Για τη γεωπολιτική σημασία των τουρκικών προκλήσεων ενημερώθηκαν σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία Για τη γεωπολιτική σημασία των τουρκικών προκλήσεων ενημερώθηκαν σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία Για τη γεωπολιτική σημασία των τουρκικών προκλήσεων ενημερώθηκαν σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία Για τη γεωπολιτική σημασία των τουρκικών προκλήσεων ενημερώθηκαν σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία Για τη γεωπολιτική σημασία των τουρκικών προκλήσεων ενημερώθηκαν σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood