Για άλλη μια χρονιά το ΚΤΕΛ Ροδόπης θα αποτελέσει βασική επιλογή των κατοίκων της περιοχής μας για τη μετακίνησή τους στην Ξάνθη ενόψει της κορύφωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων της γειτονικής πόλης.

Για καρναβάλι Ξάνθης, από ΚΤΕΛ Κομοτηνής, αναχωρεί...!Για την εξυπηρέτηση του παραδοσιακά μεγάλου πλήθους επισκεπτών, τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ροδόπης θα εκτελούν συνεχή δρομολόγια όλο το 24ωρο, από την Παρασκευή 8/3 μέχρι και την Κυριακή 10/3.

  • Το κόστος του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ κατ’ άτομο.

Ο “Βασιλιάς” του Καρναβαλιού της Ξάνθης, ο γνωστός “πειρατής” του Θερμαϊκού, κατά κόσμον κ. Παναγιώτης Γεωργίου, βρέθηκε στον σταθμό του ΚΤΕΛ στην Κομοτηνή, συναντήθηκε με τα στελέχη του ΚΤΕΛ, μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια στο κοινό και προσκάλεσε τον κόσμο “για να περάσουμε όλοι μαζί φανταστικά!”.

Για καρναβάλι Ξάνθης, από ΚΤΕΛ Κομοτηνής, αναχωρεί...!“Στόχος μας όπως πάντα είναι η ανταπόκριση στον προγραμματισμό της περίστασης που κάνουν οι συντοπίτες μας και η εξυπηρέτησή τους”, σημειώνει ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ροδόπης κ. Πέτρος Δεληγκιόζης, και συμπληρώνοντας οτι “έχουμε οργανώσει πρόγραμμα συνεχών δρομολογίων επί τριήμερο για τη διευκόλυνση όλων όσων θέλουν να μετακινηθούν στην Ξάνθη”, εύχεται σε όλους και όλες “καλή διασκέδαση και καλή Σαρακοστή”.   

Για καρναβάλι Ξάνθης, από ΚΤΕΛ Κομοτηνής, αναχωρεί...!
Ο “Βασιλιάς” του Καρναβαλιού της Ξάνθης με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ροδόπης Πέτρο Δεληγκιόζη.

Πάμε Καρναβάλι Ξάνθης με το ΚΤΕΛ Κομοτηνής