Γενική Γραμματέας του ΣΕΓΕ εξελέγη Φελίνα Καζάκου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από μέλη από όλη την Ελλάδα, αντανακλώντας την εθνική εμβέλεια και τη δυναμική του ΣΕΓΕ. Η πολυμορφία και η ποικιλομορφία των μελών ενισχύουν την ικανότητα του Συνδέσμου να προωθεί την επιχειρηματικότητα και την ισότητα των φύλων σε πανελλαδικό επίπεδο.
Screenshot_1510

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθησαν υβριδικά η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ), εξασφαλίζοντας σε όλα τα μέλη πανελλαδικώς τη δυνατότητα συμμετοχής, είτε να ψηφίσουν δια ζώσης είτε ηλεκτρονικά μέσω μιας αξιόπιστης και αδιάβλητης πλατφόρμας που χρησιμοποιήθηκε για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Η Αποστολίνα Τσαλταμπάση επανεκλέχθηκε Πρόεδρος για τρίτη συνεχόμενη θητεία, έχοντας συλλέξει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων και την ομόφωνη γνώμη των μελών της νέας Διοίκησης, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που χαίρει από τα μέλη του Συνδέσμου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο διαμορφώθηκε ως εξής:

  • Πρόεδρος: Τσαλταμπάση Αποστολίνα – Θεσσαλονίκη
  • Α’ Αντιπρόεδρος: Σαββίδου Αναστασία – Κιλκίς
  • Β΄ Αντιπρόεδρος: Κονιάκου Χρυσούλα – Πειραιάς
  • Γενική Γραμματέας: Καζάκου Τριανταφυλλία (Φελίνα) – Κομοτηνή
  • Οικονομική Επόπτης: Βρακά Χριστίνα – Θεσσαλονίκη
  • Μέλος: Αλεξιάδου Πολύμνεια – Θεσσαλονίκη
  • Μέλος: Σταβάρα Ιωάννα – Λάρισα
  • Μέλος: Στριμπάκου Χριστίνα  – Καλαμάτα
  • Μέλος: Χριστοπούλου Ευρυδίκη – Αθήνα
Η κ. Τσαλταμπάση δήλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη να συνεχίζω ως Πρόεδρος του ΣΕΓΕ για τρίτη θητεία. Ευχαριστώ θερμά τα μέλη μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους. Μαζί θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για την ενίσχυση της θέσης των γυναικών στον επιχειρηματικό κόσμο και την προώθηση της ισότητας των φύλων. Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη και την ευημερία των γυναικών επιχειρηματιών σε όλη την Ελλάδα. Ο ΣΕΓΕ δεσμεύεται να συνεχίσει να υποστηρίζει τις γυναίκες επιχειρηματίες, προσφέροντας ευκαιρίες για δικτύωση, εκπαίδευση και ανάπτυξη, καθώς και να προωθεί τις αξίες της ισότητας και της αειφόρου ανάπτυξης στον επιχειρηματικό τομέα”.
Γενική Γραμματέας του ΣΕΓΕ εξελέγη Φελίνα Καζάκου
Γενική Γραμματέας του ΣΕΓΕ εξελέγη Φελίνα Καζάκου
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood