Γ. Ζεϊμπέκης: “Λέμε όχι στις βαρύγδουπες εξαγγελίες, και ναι, σε μια κοινωνία πολιτών με σεβασμό στις αξίες της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής, της συνύπαρξης και της ευημερίας του τόπου μας”

Ο Γιώργος Ζεϊμπέκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την "Κοινωνία Πολιτών" του Δημάρχου Γιάννη Γκαράνη, είναι πασίγνωστος συμπολίτης, αφού επί 37 χρόνια υπήρξε "φύλακας-άγγελος" κάθε εργαζομένου και κατατρεγμένου, ως υπάλληλος του πάλαι ποτέ ΙΚΑ Κομοτηνής.
Screenshot_1362

“Η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά από τα παιδιά μου”, αναφέρει ο ίδιος, και προσθέτει φανερά συγκινημένος: “Έζησα τα καλύτερά μου χρόνια εκεί. Ο Θεός με αξίωσε να φύγω υγιής και με το κεφάλι ψηλά. Το αγάπησα το έρμο το ΙΚΑ. Να ξέρετε ότι υπάρχουν αξιόλογα παιδιά στον χώρο αυτό που συνεχίζουν αυτό που εγώ άφησα. Καλά παιδιά”.

Όλοι γνωρίζουν πως ο Γ. Ζεϊμπέκης υπηρέτησε με πάθος την κοινωνική ασφάλιση, εξυπηρέτησε τη συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων, και όχι μόνο· στάθηκε αλληλέγγυος στον πόνο, στην αδικία, στην εκμετάλλευση των συμπολιτών του.

Εξάλλου, από τις 5 Δεκεμβρίου του 2022 έχει αναλάβει εθελοντικά τη λειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης & Εξυπηρέτησης για σειρά θεμάτων που αφορούν τις συντάξεις, όπως ο ασφαλιστικός χρόνος ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΟΓΑ, κ.λπ, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής –  μια κοινωνική παροχή προς τους πολίτες, προδήλως δωρεάν. 

Στο μήνυμά του προς τους ψηφοφόρους, αναφέρει: “Αναδείξτε με την ψήφο σας εκείνους που είτε θα βρίσκονται στο τιμόνι του Δήμου είτε στη μείζονα ή ελάσσονα αντιπολίτευση, θα είναι από τους πολλούς ικανούς συμπολίτες μας για όλες τις θέσεις. Ψηφίστε εκείνους που κατά την κρίση σας θα είναι η φωνή σας”.

Καταλήγοντας, ο Γιώργος Ζεϊμπέκης, και διεκδικώντας και ο ίδιος την ψήφο εμπιστοσύνης από τους συνδημότες του, υπογραμμίζει: “Η παράταξη της “Κοινωνίας Πολιτών” με Δήμαρχο τον Γιάννη Γκαράνη λέει όχι στις βαρύγδουπες εξαγγελίες, και ναι, σε μια κοινωνία πολιτών με σεβασμό στις αξίες της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής, της συνύπαρξης και της ευημερίας του τόπου μας. Γιατί το αξίζουμε ως Δήμος Κομοτηνής”.

Γ. Ζεϊμπέκης: "Λέμε όχι στις βαρύγδουπες εξαγγελίες, και ναι, σε μια κοινωνία πολιτών με σεβασμό στις αξίες της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής, της συνύπαρξης και της ευημερίας του τόπου μας"Γ. Ζεϊμπέκης: "Λέμε όχι στις βαρύγδουπες εξαγγελίες, και ναι, σε μια κοινωνία πολιτών με σεβασμό στις αξίες της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής, της συνύπαρξης και της ευημερίας του τόπου μας" Γ. Ζεϊμπέκης: "Λέμε όχι στις βαρύγδουπες εξαγγελίες, και ναι, σε μια κοινωνία πολιτών με σεβασμό στις αξίες της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής, της συνύπαρξης και της ευημερίας του τόπου μας"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood