Γ. Βεζυργιαννίδης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προωθεί μια νέα αντίληψη για το μέλλον της Θράκης»

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι εντάσσεται στους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης η αξιοποίηση της έκτασης του σημερινού, "Σισμανόγλειου" γενικού νοσοκομείου Κομοτηνής.
Screenshot_1926

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βεζυργιαννίδης, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, στις επισκέψεις που πραγματοποίησε στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα:

  • στο εργοτάξιο του υπό ανέγερση νέου γενικού νοσοκομείου Κομοτηνής που κατασκευάζεται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος,
  • στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής όπου εκπαιδεύονται τα πρώτα 437 μέλη του Σώματος της Δικαστικής Αστυνομίας, και
  • στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια Θράκης».

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι εντάσσεται στους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης η αξιοποίηση της έκτασης του σημερινού, “Σισμανόγλειου” γενικού νοσοκομείου Κομοτηνής μέσα από εθνικούς και – κυρίως – ευρωπαϊκούς πόρους, ενώ, όντας γνώστης της τοπικής πραγματικότητας, γνωστοποίησε την προοπτική εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων της Σχολής Αστυφυλάκων, τόσο ως προς τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας σπουδαστών όσο και ως προς τους νέους χώρους εκπαίδευσής τους.

“Ο Πρωθυπουργός παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμά του εντός κι εκτός Ελλάδας, μοιράστηκε τη σημαντική επέτειο της απελευθέρωσης της Θράκης της 14ης Μαΐου με τους ακρίτες της Ροδόπης και του Έβρου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προωθεί μια νέα αντίληψη για το μέλλον της Θράκης, όπου υπάρχουν ιδιαίτερες εθνικές ευαισθησίες, δείχνοντας ιδιαίτερη μέριμνα για τις ανάγκες όλων των Θρακιωτών, Χριστιανών και Μουσουλμάνων. Εμείς είμαστε δίπλα του για να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την προσπάθειά του”, σημείωσε ο κ. Βεζυργιαννίδης.

Γ. Βεζυργιαννίδης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προωθεί μια νέα αντίληψη για το μέλλον της Θράκης» Γ. Βεζυργιαννίδης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προωθεί μια νέα αντίληψη για το μέλλον της Θράκης» Γ. Βεζυργιαννίδης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προωθεί μια νέα αντίληψη για το μέλλον της Θράκης» Γ. Βεζυργιαννίδης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προωθεί μια νέα αντίληψη για το μέλλον της Θράκης» Γ. Βεζυργιαννίδης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προωθεί μια νέα αντίληψη για το μέλλον της Θράκης» Γ. Βεζυργιαννίδης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προωθεί μια νέα αντίληψη για το μέλλον της Θράκης»

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood