Γ. Βεζυργιαννίδης: “Με σύμπραξη και συνεργασία να διεκδικήσουμε τη βελτίωση της θέσης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στα πλαίσια της Ευρώπης»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ συμμετείχε σε εκδήλωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας
unnamed (5) (1)

Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας διοργάνωσε ανοιχτή εκδήλωση με τη συμμετοχή υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Συμμετείχαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Ιωάννης Βεζυργιαννίδης (ΝΔ), Γρηγόρης Στογιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.) και Αικατερίνη Πλέσια (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ).

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να δοθεί η δυνατότητα στους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων να αναδείξουν το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης των ευρωεκλογών. Τους καλεσμένους και συμμετέχοντες υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας Μουρατίδης Γιώργος.

Στην αρχική του εισήγηση και στη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, ο κ. Βεζυργιαννίδης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τόσο τις βασικές θέσεις του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, όσο και τις προσωπικές του στοχεύσεις για την ανάπτυξη της Θράκης και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Βεζυργιαννίδης αναφέρθηκε στην “ανάγκη συνεργασίας των δημοκρατικών κομμάτων για την αντιμετώπιση της ανόδου της ακροδεξιάς στην Ευρώπη”, στην “ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στις ευρωεκλογές” και αποδόμησε το επιχείρημα της αντιπολίτευσης ότι οι ευρωεκλογές έχουν χαρακτήρα «ψήφου εμπιστοσύνης» προς την Κυβέρνηση.

Επίσης αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν στο οξύ δημογραφικό πρόβλημα της περιοχής, στην οικονομία, στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς, ενώ τόνισε και την “ανάγκη συναίνεσης και συνεννόησης για την εφαρμογή του πορίσματος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη”.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «μόνο με τη σύμπραξη και τη συνεργασία όλων των δημοκρατικών δυνάμεων της περιοχής μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε τη βελτίωση της θέσης της Περιφέρειας στα πλαίσια της Ευρώπης».

Γ. Βεζυργιαννίδης: "Με σύμπραξη και συνεργασία να διεκδικήσουμε τη βελτίωση της θέσης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στα πλαίσια της Ευρώπης» Γ. Βεζυργιαννίδης: "Με σύμπραξη και συνεργασία να διεκδικήσουμε τη βελτίωση της θέσης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στα πλαίσια της Ευρώπης» Γ. Βεζυργιαννίδης: "Με σύμπραξη και συνεργασία να διεκδικήσουμε τη βελτίωση της θέσης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στα πλαίσια της Ευρώπης» Γ. Βεζυργιαννίδης: "Με σύμπραξη και συνεργασία να διεκδικήσουμε τη βελτίωση της θέσης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στα πλαίσια της Ευρώπης» Γ. Βεζυργιαννίδης: "Με σύμπραξη και συνεργασία να διεκδικήσουμε τη βελτίωση της θέσης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στα πλαίσια της Ευρώπης» Γ. Βεζυργιαννίδης: "Με σύμπραξη και συνεργασία να διεκδικήσουμε τη βελτίωση της θέσης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στα πλαίσια της Ευρώπης»

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood