Γ. Βεζυργιαννίδης: Η σημασία της ψήφου στη ΝΔ για την περιοχή των Σαπών

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν "αυτούς που δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί, αλλά ως επαγγελματίες και άνθρωποι της αγοράς συμμετέχουν στην πολιτική".
IMG_9919

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Βεζυργιαννίδης επισκέφθηκε τις Σάπες συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο Δάνο Εμμανουηλίδη και μέλη της ΔΗΜ.ΤΕ. ΝΔ Σαπών, όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους της αγοράς, επαγγελματίες, αγρότες αλλά και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, στο πλαίσιο της διαρκούς επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ο κ. Βεζυργιαννίδης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλα τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής αλλά και να τους αναλύσει την σημασία που έχει για όλους η συμμετοχή στις επικείμενες Ευρωεκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ως Ευρωπαίοι Πολίτες απολαμβάνουμε όλα όσα θεωρούμε δεδομένα: από την ειρήνη και σταθερότητα που επικρατεί στην περιοχή μας μέχρι τη δυνατότητα να εργαζόμαστε, να σπουδάζουμε, να ταξιδεύουμε και να απολαμβάνουμε τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής σε μία από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου”.

Στις παρατηρήσεις των συνομιλητών του για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την περιοχή η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία, καθώς με την προσωπική διαπραγμάτευση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ευρωομάδας της Ελλάδας, η Ροδόπη στο πλαίσιο του τρέχοντος τοπικού  LEADER υλοποίησε το μεγαλύτερο σε εθνικό επίπεδο πρόγραμμα, με 135 έργα και δαπάνη που ξεπερνά τα 19 εκατομμύρια ευρώ που συμβάλλει τα μέγιστα στην τοπική οικονομία, στην επιχειρηματικότητα και στην ανάπτυξη.

Την περίοδο 2014-2020 εγκρίθηκαν έργα ύψους 507.739.336 ευρώ, ενώ οι πόροι του ΕΣΠΑ 2021-2027 για το πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία & Θράκη» ανέρχεται στα  639,1 εκ. €. Επίσης έφθασε μέχρι και  60% η επιχορήγηση ΕΣΠΑ για νέες ή υπό σύσταση επιχειρήσεις.

“Η Ευρώπη είναι δίπλα μας, αρκεί οι τεχνοκράτες και οι επαγγελματίες της περιοχής να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που τους παρέχονται. Σας προτρέπω να επιλέξετε αυτούς που δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί, αλλά ως επαγγελματίες και άνθρωποι της αγοράς συμμετέχουν στην πολιτική”, τόνισε ο κ.  Βεζυργιαννίδης.

Ιδιαίτερη αναφορά ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής έκανε στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων της περιοχής, κατ’ αρχάς με την μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών σε κτίριο που παραχωρήθηκε από την Κτηματική Υπηρεσία και διαμορφώθηκε καταλλήλως, καθώς και με την ανέγερση νέου κτιρίου που θα στεγάσει το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά κονδύλια του FRONTEX μετά από παραχώρηση οικοπέδου προς την Ελληνική Αστυνομία από τον Δήμο Μαρωνείας  Σαπών.

Γ. Βεζυργιαννίδης: Η σημασία της ψήφου στη ΝΔ για την περιοχή των Σαπών Γ. Βεζυργιαννίδης: Η σημασία της ψήφου στη ΝΔ για την περιοχή των Σαπών Γ. Βεζυργιαννίδης: Η σημασία της ψήφου στη ΝΔ για την περιοχή των Σαπών Γ. Βεζυργιαννίδης: Η σημασία της ψήφου στη ΝΔ για την περιοχή των Σαπών Γ. Βεζυργιαννίδης: Η σημασία της ψήφου στη ΝΔ για την περιοχή των Σαπών Γ. Βεζυργιαννίδης: Η σημασία της ψήφου στη ΝΔ για την περιοχή των Σαπών Γ. Βεζυργιαννίδης: Η σημασία της ψήφου στη ΝΔ για την περιοχή των Σαπών Γ. Βεζυργιαννίδης: Η σημασία της ψήφου στη ΝΔ για την περιοχή των Σαπών Γ. Βεζυργιαννίδης: Η σημασία της ψήφου στη ΝΔ για την περιοχή των Σαπών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood