Γ. Γκαράνης: “Να δοθεί το έκτακτο επίδομα του δώρου Πάσχα, και στους εργαζόμενους της καθαριότητας και στο Βοήθεια στο Σπίτι”

Αίτημα του Δημάρχου Kομοτηνής δια επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και προς τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης.
ΓΚΑΡΑΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 2

Ο Δήμαρχος Kομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και προς τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης:

«Αγαπητέ Πρόεδρε της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Αγαπητέ Πρόεδρε της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ΑΜΘ.

Απευθύνομαι σε σας, ως Προέδρους των Αυτοδιοικητικών Ενώσεων, αφ’ ενός της χώρας μας και αφ’ ετέρου της Περιφέρειας στην οποία υπάγεται διοικητικά ο Δήμος Κομοτηνής.

Γνωρίζετε άριστα και εκ των ένδον, ότι όλοι οι Δήμαρχοι της Ελλάδας δίνουμε αυτήν την περίοδο έναν τιτάνιο αγώνα προκειμένου να υπηρετήσουμε το κοινό καλό και να συμβάλλουμε αποφασιστικά στο να πληγούν οι τόποι μας όσο το δυνατόν λιγότερο από τη λαίλαπα του κορωνοϊού.

Πολύτιμοι αρωγοί και συμπαραστάτες μας σε αυτήν μας την προσπάθεια είναι οι υπάλληλοι των Δήμων μας. Υπάλληλοι οι οποίοι στέκουν μάχιμοι κι άγρυπνοι συνοδοιπόροι μας σε όλα τα μετερίζια των υπηρεσιών μας.

Όμως το μεγαλύτερο βάρος αυτής της δύσκολης μάχης με τον άγνωστο επιστημονικά και ύπουλο εχθρό, αυτόν της πανδημίας που πλήττει τη χώρα, έχει πέσει αναπόφευκτα στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες της καθαριότητας των Δήμων και των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι».

Εργαζόμενοι που δίνουν καθημερινά τον πόλεμο της αναμέτρησης με τη νόσο προκειμένου οι δημόσιοι χώροι των δήμων μας να είναι καθαροί και απολυμασμένοι, και οι ευπαθείς και πληττόμενες κοινωνικά και οικονομικά πληθυσμιακές ομάδες να έχουν τη φροντίδα και την περίθαλψη που χρειάζονται σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες.

Θεωρώ λοιπόν, πρώτιστο μέλημά μας, την ανάγκη να διεκδικήσουμε θεσμικά και συντεταγμένα την καταβολή επιδόματος δώρου Πάσχα και σε αυτές τις δύο ομάδες των εργαζομένων μας.

Σας ζητώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να μπείτε δυναμικοί μπροστάρηδες ως Πρόεδροι των θεσμικών μας Ενώσεων, προκειμένου όλοι μαζί να ασκήσουμε πίεση προς τα συναρμόδια Υπουργεία για να καταβληθεί και σε αυτές τις κατηγορίες των εργαζομένων το έκτακτο επίδομα.

Οι μέρες που διανύουμε και που θα διανύσουμε είναι κρίσιμες. Οι άνθρωποι που υπηρετούν με αυταπάρνηση στις δομές των Δήμων μας που είναι επιφορτισμένες με τη δημόσια υγεία και την κοινωνική μέριμνα, είναι πολύτιμοι για όλους μας. Ας τους νοιαστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο!»

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood