Γ. Αμαραντίδης: 5 παρεμβάσεις για το ΓΕΩΤΕΕ Θράκης του μέλλοντος

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη Γεωτεχνικών καλεί όλα τα μέλη του Παραρτήματος Θράκης του ΓΕΩΤΕΕ να προσέλθουν στις κάλπες της 11ης Δεκεμβρίου και "να στηρίξουν ΑΝΑΝΕΩΣΗ - ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, για ένα ΓΕΩΤΕΕ σύγχρονο, δυναμικό και ανανεωμένο, ικανό να ανταποκριθεί στις καθημερινές προκλήσεις των μελών του και τις ανάγκες της κοινωνίας".
Screenshot_8

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη Γεωτεχνικών καλεί όλα τα μέλη του Παραρτήματος Θράκης του ΓΕΩΤΕΕ να προσέλθουν στις κάλπες της 11ης Δεκεμβρίου και “να στηρίξουν ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, για ένα ΓΕΩΤΕΕ σύγχρονο, δυναμικό και ανανεωμένο, ικανό να ανταποκριθεί στις καθημερινές προκλήσεις των μελών του και τις ανάγκες της κοινωνίας”.

Γ. Αμαραντίδης: 5 παρεμβάσεις για το ΓΕΩΤΕΕ Θράκης του μέλλοντος

Τα εκλογικά τμήματα θα είναι στα Γραφεία των Διευθύνσεων Αγροτικής Oικονομίας & Κτηνιατρικής, σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 08:00 έως τις 18:00.

Οι εκλογείς ψηφίζουν για:

1) Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο.

2) Διοικούσα Επιτροπή Παραρτήματος Θράκης

3) Αντιπροσώπους των Κλάδων.

Γ. Αμαραντίδης: 5 παρεμβάσεις για το ΓΕΩΤΕΕ Θράκης του μέλλοντος

Ο επικεφαλής υποψήφιος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γεωτεχνικών, Γεωπόνος, Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Γιάννης Αμαραντίδης, προτείνει “πέντε παρεμβάσεις για το ΓΕΩΤΕΕ Θράκης του μέλλοντος”, και συγκεκριμένα:

“1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ.

Έμφαση στη συμμετοχή τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα στα όργανα διοίκησης, σε επιτροπές και ομάδες εργασίας. Στήριξη όλων των συναδέλφων χωρίς αποκλεισμούς. Στην υπηρεσία του κάθε μέλους με διαφάνεια και διαβούλευση. Με ήθος και αξίες.

2. ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Ενίσχυση και κινητροδότηση νέων συναδέλφων να συμμετέχουν στις διαδικασίες, στις συζητήσεις και στις εργασίες του Επιμελητηρίου. Επιτακτική ανάγκη για αέρα ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα, όχι κατ’ ανάγκη ηλικιακή, αλλά κυρίως ανανέωση ιδεών, νοοτροπίας και κουλτούρας.

3. ΣΥΓΧΡΟΝΟ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ

Yλοποίηση ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων Έρευνας & Καινοτομίας. Συνεργασία με εταίρους στο εξωτερικό, υιοθέτηση καλών πρακτικών, νέων επιχειρηματικών μοντέλων και τρόπου διοίκησης και λειτουργίας. Κατάρτιση και ανάπτυξη δεξιοτήτων των γεωτεχνικών.

4. ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ

Αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών (online geotee, e-Services) και του website. Συμβουλευτική εύρεσης απασχόλησης και σταδιοδρομίας. Συνεργασία με ΔΥΠΑ (τ. ΟΑΕΔ) και άλλους φορείς για θέσεις εργασίας. Σεμινάρια, εργαστήρια και ομάδες εργασίας, στοχευμένα σε επίκαιρα και τοπικά θέματα.

5. ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Μεταξύ ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και γεωτεχνικών. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο οικοσύστημα αγροδιατροφής. Συνεργασία με άλλους κλάδους, π.χ. Υγείας, Τουρισμού, για τη δημιουργία συνεργειών και αντιμετώπιση των προκλήσεων διεπιστημονικά”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood