Στο Fruit Market Gogotsis/Φρούτα Λαχανικά Γκογκότσης θα βρείτε μέλι ακακίας, με τις πιο ευεργετικές ιδιότητες για το αναπνευστικό σύστημα. Προϊόν που πολύ δύσκολα θα το βρείτε στην αγορά, αλλά και αν το βρείτε δεν θα το βρείτε στην τιμή που σας το προσφέρει το Fruit Market Gogotsis/Φρούτα Λαχανικά Γκογκότσης.

Στο Fruit Market Gogotsis/Φρούτα Λαχανικά Γκογκότσης θα βρείτε φράουλες: Μία κούπα φράουλες περιέχει το 100% της ημερήσιας προτεινόμενης δόσης της βιταμίνης C. Επίσης, B1, B2, B3, B6, A, K και η βιταμίνη E. Μόνο 1 ευρώ το κουπάκι.

Ταυτόχρονα, το Fruit Market Gogotsis/Φρούτα Λαχανικά Γκογκότσης εναρμονίζεται με τους κανόνες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας, και:

  • σας εξυπηρετεί με κατ οίκον παράδοση παραγγελίας από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ με ένα τηλέφωνο στο 25310-23602.
  • τηρεί τον ανώτατο αριθμό πελατών εντός του καταστήματος.

Επίσης, στο Fruit Market Gogotsis/Φρούτα Λαχανικά Γκογκότσης είναι εφικτή η χρήση POS.

Διατροφή και φυσικό ανοσοποιητικό: Ασπίδα και κατά του κωρονοϊού

Στον “πόλεμο” κατά του κορωνοϊού, καταλυτικό ρόλο παίζει το…αμυντικό διατροφικό μας πρόγραμμα. Θωρακίστε, λοιπόν, το ανοσοποιητικό σας, με τις πιο κατάλληλες τροφές: Ακτινίδια, Πορτοκάλια/Πορτοκάλια χυμού, Μοβ λάχανο, Πιπεριά, Μούρα–Βατόμουρα,Ξηρούς καρπούς, Μπρόκολο, Σπανάκι, Πράσο, Μπανάνες, κ.ά.

Ακόμη, το Fruit Market Gogotsi/Φρούτα Λαχανικά Γκογκότσης μας υπενθυμίζει:

Φροντίστε να κοιμάστε επαρκώς, καθώς σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, όσοι κοιμούνται λιγότερο από επτά ώρες, χάνουν για το επόμενο τριήμερο το 1/3 των κανονικών δυνάμεων του ανοσοποιητικού τους και γίνονται πιο ευάλωτοι σε ιώσεις.

Fruit Market Gogotsis: Ο έμπιστος φυσικός μας σύμμαχος, και την περίοδο του κορωνοϊού

Fruit Market Gogotsis: Ο έμπιστος φυσικός μας σύμμαχος, και την περίοδο του κορωνοϊού