Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις πρώτες επετείους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Κομοτηνή

Ιστορικό ταξίδι στον χρόνο από τον Σύλλογο Αποφοίτων της Νομικής Σχολής Κομοτηνής, "Πρωταγόρας".
pixiz-17-11-2020-22-24-56
“Μάτια καθαρά, καρδιές γεμάτες βιασύνη. Συνθήματα, αγώνες κι οράματα. Φοιτητές γεμίζουν με τη νιότη και την ορμή τους, τους δρόμους της πόλης της Κομοτηνής. Πάντα σ΄ αυτούς τους δρόμους θα βαδίζουμε”.
Με αυτό το ολιγόλογο μα περιεκτικό σημείωμα, ο Σύλλογος Αποφοίτων της Νομικής Σχολής Κομοτηνής, “Πρωταγόρας”, συνόδευσε ιστορικό φωτογραφικό υλικό που ανήρτησε από πορείες μνήμης των πρώτων επετείων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στην Κομοτηνή.
Εξάλλου, από το 1974 που άρχισε να λειτουργεί η Νομική Σχολή, ο Σύλλογος Φοιτητών της, “Κώστας Βάρναλης”, κάθε χρόνο, με σειρά εκδηλώσεων τιμούσε την επέτειο και τους αγώνες για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Με παραστάσεις, προβολές, εκθέσεις βιβλίων, συζητήσεις και με πορείες, στις οποίες πρωτοστατούσε και οι οποίες προκάλεσαν ζυμώσεις με την τοπική κοινωνία, στην οποία οι φοιτητές έφεραν τον αέρα του καινούριου. Σειρά δημοσιευμάτων της εποχής στον τοπικό Τύπο, από το πολύτιμο αρχείο του μέλους του, Κωνσταντίνου Μουρτοπάλλα, επίσης ανήρτησε ο “Πρωταγόρας”.
Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις πρώτες επετείους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Κομοτηνή Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις πρώτες επετείους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Κομοτηνή Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις πρώτες επετείους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Κομοτηνή Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις πρώτες επετείους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Κομοτηνή Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις πρώτες επετείους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Κομοτηνή Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις πρώτες επετείους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Κομοτηνή Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις πρώτες επετείους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Κομοτηνή Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις πρώτες επετείους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Κομοτηνή Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις πρώτες επετείους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Κομοτηνή Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις πρώτες επετείους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Κομοτηνή Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις πρώτες επετείους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Κομοτηνή Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις πρώτες επετείους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Κομοτηνή
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood