Φώτης Γκαϊντατζής: “Για έναν Δήμο παράδειγμα προς όλους υπερασπιζόμενοι το κοινό συμφέρον”

Ο Φώτης Γκαϊντατζής κατέρχεται ως υποψήφιος με την παράταξη "Κοινωνία Πολιτών" του Δημάρχου Γιάννη Γκαράνη.
0b1cef0c-screenshot-1256

Απάντησε στις ερωτήσεις μας, και μας καταθέτει το μήνυμά του, λίγο πριν τις κάλπες:

“Επέλεξα να ζήσω στον τόπο που μεγάλωσα και να δημιουργήσω μία οικογένεια νιώθοντας την ασφάλεια που προσφέρει μια μικρή κοινωνία.

Μία κοινωνία που έχει ανάγκη τη συνεισφορά νέων ανθρώπων δίνοντας τις ιδέες που θα ξεχωρίσουν και θα εξελίξουν τον τόπο μας.

Η επαγγελματική μου ενασχόληση με τον κλάδο της εστίασης, σε όλη τη Περιφέρεια αλλά και στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου, μου δίνει τη δυνατότητα να έρχομαι σε καθημερινή επαφή με επαγγελματίες του χώρου και να μπορώ να μεταφέρω και να εκπροσωπήσω τους προβληματισμούς τους, τις σκέψεις τους και τις ιδέες τους καθώς επίσης και νέες προτάσεις που μπορούν να λειτουργήσουν στη πόλη μας προς όφελος της κοινωνίας μας.

Μία πόλη που παραδοσιακά χαρακτηρίζεται ως “φοιτητούπολη” και χιλιάδες γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους να ζουν στο τόπο μας ας τον κάνουμε και δικό τους τόπο!

Ας δημιουργήσουμε ένα Δήμο παράδειγμα προς όλους υπερασπιζόμενοι το κοινό συμφέρον όλων μας!

Για μία πόλη που δεν θα είναι ένα πέρασμα, όπως ακούω τελευταία, αλλά σταθμός!”.

Φώτης Γκαϊντατζής: "Για έναν Δήμο παράδειγμα προς όλους υπερασπιζόμενοι το κοινό συμφέρον"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood