Φορητό φαρμακείο Α΄ Βοηθειών προσέφερε η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομικών ΑΜ-Θ στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής

Πρόκειται για επιχειρησιακό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει δύο τουρνικέ, αιμοστατικό επίδεσμο τύπου Ισραήλ, ισοθερμική κουβέρτα, ιατρικό ψαλίδι, επιδέσμους διαφόρων τύπων, κ.ά., είδη τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν την παροχή Πρώτων Βοηθειών οπουδήποτε και οποτεδήποτε αυτό χρειαστεί.
IMG_20240531_115110

Στο πλαίσιο υποστήριξης και υποβοήθησης του αστυνομικού έργου, η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προχώρησε σε δωρεά φορητού φαρμακείου πρώτων βοηθειών (Emergency First Aid Kit), προς το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, το οποίο παρέδωσε στον Διοικητή του Τμήματος, Αστυνομικό Διευθυντή, Πέτρο Δεμερτζίδη.

Την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομικών ΑΜ-Θ εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρός της Άγγελος Παπαθεμελής και ο Γενικός Γραμματέας Ντεληγιάννης Πέτρος.

Όπως τόνισαν, “η Ένωσή μας εντοπίζοντας την αναγκαιότητα για ακόμα καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες και για ασφαλή εκτέλεση των καθηκόντων του αστυνομικού προσωπικού, με την εν λόγω δωρεά αναβαθμίζει και ενισχύει τον επιχειρησιακό εξοπλισμός των Υπηρεσιών που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή. Τέλος, δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε οποιαδήποτε άλλη δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση βελτίωσης των συνθηκών εκτέλεσης των
καθηκόντων των συναδέλφων μας”.

Υπενθυμίζεται πως τέσσερα ίδια φαρμακεία η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομικών ΑΜ-Θ προσέφερε και στους δικυκλιστές της ΔΙ.ΑΣ. και της Τροχαίας Κομοτηνής (δείτε εδώ).

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood