Φορητά φαρμακεία Α΄ Βοηθειών προσέφερε η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομικών ΑΜ-Θ στους δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. στη Ροδόπη

Πρόκειται για επιχειρησιακό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας ο οποίος εκτός των άλλων, έκαστος περιλαμβάνει δύο τουρνικέ, αιμοστατικό επίδεσμο τύπου Ισραήλ, ισοθερμική κουβέρτα, ιατρικό ψαλίδι, επιδέσμους διαφόρων τύπων, κ.ά., είδη τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν την παροχή Πρώτων Βοηθειών οπουδήποτε και οποτεδήποτε αυτό χρειαστεί.
ΡΟΔΟΠΗ (2)

Στο πλαίσιο υποστήριξης και υποβοήθησης του αστυνομικού έργου, η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προχώρησε σε δωρεά τεσσάρων φορητών φαρμακείων Πρώτων Βοηθειών (Emergency First Aid Kit), στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ροδόπης και στην Ομάδα Δικύκλων του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, τα οποία παρέδωσε παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Ταξίαρχου Κωνσταντίνου Σουλιώτη.

Την Ένωση των Αξιωματικών Αστυνομικών ΑΜ-Θ, εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, Άγγελος Παπαθεμελής, ο Β’ Αντιπρόεδρος, Γεώργιος Ζιώγας, ο Γενικός Γραμματέας, Πέτρος Ντεληγιάννης και ο Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΞΙΑ, Παναγιώτης Βασιλειάδης.

Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά, “η Ένωσή μας εντοπίζοντας την αναγκαιότητα για ακόμα καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες και για ασφαλή εκτέλεση των καθηκόντων του αστυνομικού προσωπικού, με την εν λόγω δωρεά αναβαθμίζει και ενισχύει τον επιχειρησιακό εξοπλισμό των Υπηρεσιών που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή. Τέλος, δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε οποιαδήποτε άλλη δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση βελτίωσης των συνθηκών εκτέλεσης των καθηκόντων των συναδέλφων μας”.

Φορητά φαρμακεία Α΄ Βοηθειών προσέφερε η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομικών ΑΜ-Θ στους δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. στη Ροδόπη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood