Επταμελής ομάδα φοιτητών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. συμμετείχε στον διαγωνισμό SEEMOUS 2019 (South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students) που διεξήχθη στο Devin της Βουλγαρίας από τις 12 έως τις 17 Μαρτίου, επιστρέφοντας με ένα Χάλκινο Μετάλλιο.

Η ομάδα, τη συμμετοχή της οποίας υποστήριξε οικονομικά το Δ.Π.Θ., αποτελούταν από πέντε φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, Θοδωρής Τσιολάκης, Νικόλαος Σουμπενιώτης, Ζαφείριος Κολιδάκης, Κωνσταντίνος Κερμανίδης) και από δύο φοιτήτριες του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών (Αλίκη Δρετάκη και Ελένη Μαριολοπούλου), ενώ την προετοιμασία της είχε ο Καθηγητής Μαθηματικών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος.

Ο φοιτητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης διακρίθηκε στο διαγωνισμό, κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο με υψηλή βαθμολογία, αναδεικνύοντας έτσι το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ως ένα από τα Πανεπιστήμια με επιτυχή συμμετοχή στο φετινό διαγωνισμό.