Φοιτητές από Βουλγαρία, Τουρκία, Αυστρία, Κύπρο, Πολωνία και Ελλάδα, στους Προσκυνητές Ροδόπης

Στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus και με πρωτοβουλία του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΔΠΘ.
437887554_426250586658518_9221027161599016666_n

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Μανώλης Ταπατζάς παραβρέθηκε σήμερα στους Προσκυνητές στην υποδοχή φοιτητών από Βουλγαρία, Τουρκία, Αυστρία, Κύπρο, Πολωνία και Ελλάδα, που φιλοξενούνται στην περιοχή μέσω προγράμματος Erasmus του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΔΠΘ. Μετά από πρόσκληση που έλαβε από την καθηγήτρια του Τμήματος, Αγάπη Κανδυλάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε τους φοιτητές και τους συνόδους καθηγητές σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο δημοτικό σχολείο Προσκυνητών με μέριμνα του προέδρου της τοπικής κοινότητας Πάνου Παρασκελίδη και των μελών του πολιτιστικού συλλόγου γυναικών, παρουσία και του δημάρχου Μαρωνείας–Σαπών Απόστολου Ιωάννου.

Στον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε: «Σας καλωσορίζω στη Ροδόπη και στους Προσκυνητές όπου είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσετε τη θρακιώτικη φιλοξενία που εξασφάλισαν για εσάς τα δραστήρια μέλη του τοπικού συλλόγου, τους οποίους ευχαριστώ γιατί αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της περιοχής μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας και ιδιαίτερα την κ. Κανδυλάκη για την πρόσκληση που μου απηύθυνε να βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας. Και φυσικά να τους συγχαρώ γιατί αξιοποιώντας το εργαλείο του Erasmus δίνουν τη δυνατότητα στην ανταλλαγή και φιλοξενία ξένων φοιτητών στη Ροδόπη, που μπορούν να επωφεληθούν τόσο από τις ακαδημαϊκές δράσεις στο πανεπιστήμιο, όσο και από την επαφή τους με τους ανθρώπους της περιοχής μας, την τοπική παράδοση και κουλτούρα. Εύχομαι να αποκομίσατε όμορφες εντυπώσεις από την παραμονή σας στην περιοχή μας, την οποία σας καλώ να επισκεφθείτε ξανά και να ανακαλύψετε όλες τις ομορφιές της».

Ο κ. Ταπατζάς μερίμνησε ώστε να προσφερθεί στους φιλοξενούμενους έντυπο υλικό με χρηστικές πληροφορίες για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, μαζί με δώρο ένα powerbank για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν χειροποίητα τοπικά εδέσματα που τους προσέφεραν οι γυναίκες των Προσκυνητών, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία του χωριού και της ευρύτερης περιοχής.

Φοιτητές από Βουλγαρία, Τουρκία, Αυστρία, Κύπρο, Πολωνία και Ελλάδα, στους Προσκυνητές Ροδόπης Φοιτητές από Βουλγαρία, Τουρκία, Αυστρία, Κύπρο, Πολωνία και Ελλάδα, στους Προσκυνητές Ροδόπης Φοιτητές από Βουλγαρία, Τουρκία, Αυστρία, Κύπρο, Πολωνία και Ελλάδα, στους Προσκυνητές Ροδόπης Φοιτητές από Βουλγαρία, Τουρκία, Αυστρία, Κύπρο, Πολωνία και Ελλάδα, στους Προσκυνητές Ροδόπης Φοιτητές από Βουλγαρία, Τουρκία, Αυστρία, Κύπρο, Πολωνία και Ελλάδα, στους Προσκυνητές Ροδόπης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood