Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αντιμετώπισε elite ομάδες από Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία, Κύπρο και Ελλάδα.
440068971_955111986616285_3678097971738118916_n
Στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε και φέτος η ομάδα του Προπονητικού Κέντρου (Π.Κ.) Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Τα παιδιά της ομάδας ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και έφτασαν στον τελικό του Silver Round όπου ηττήθηκαν από την AEL LIMASSOL FC της Κύπρου με 1-0.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές από τη Ροδόπη κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια, έδωσαν συνολικά οκτώ αγώνες σε πολύ υψηλούς ρυθμούς απέναντι σε elite ομάδες από το εξωτερικό και την Ελλάδα, και τα κατάφεραν περίφημα!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
  • Π.Κ Κομοτηνής-VFL BOCHUM FC (Γερμανία) 0-1
  • Π.Κ Κομοτηνής-AEK LARNACAS FC (Κύπρος) 0-1
  • Π.Κ Κομοτηνής-AC AGIA ANNA VOLOU (Ελλάδα) 2-0
  • Π.Κ Κομοτηνής-TSC OOSTERHOUT (Ολλανδία) 0-0
  • Π.Κ Κομοτηνής-PFK ZARKOVO 2000 (Σερβία) 1-0
  • Π.Κ Κομοτηνής-AC PAOK KOILON KOZANIS (Ελλάδα) 1-0
  • ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ | Π.Κ Κομοτηνής-AC AGIA ANNA VOLOU (Ελλάδα) 2-0
  • ΤΕΛΙΚΟΣ | Π.Κ Κομοτηνής-AEL LIMASSOL FC (Κύπρος) 0-1
Η αποστολή του Προπονητικού Κέντρου Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του τουρνουά παρακολούθησε στο γήπεδο της Τούμπας τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φιναλίστ στο Διεθνές Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» η ομάδα του Π.Κ. Κομοτηνής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood