Φιλότιμη προσπάθεια Τζαμπάζη να στηρίξει Στυλιανίδη, ο οποίος όμως παραμένει εκτεθειμένος

Ο βουλευτής προσπάθησε ανεπιτυχώς να οικειοποιηθεί έργα των Δήμων Κομοτηνής και Ιάσμου που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης", μετά από την υποβολή ολοκληρωμένων προτάσεων από τους Δήμους και προφανώς την βούληση και πολιτική απόφαση της κυβέρνησης και ειδικότερα του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα.
ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ-ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Ανακοίνωση-απάντηση στο χθεσινό δημοσίευμα του inkomotini.news εξέδωσε η ΔΕΕΠ Ροδόπης της ΝΔ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, και πιθανότατα επειδή κάτι τέτοιο της ζητήθηκε από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, χωρίς πάντως να είναι δυνατόν αυτό να το διασταυρώσουμε, σε μια προσπάθεια να στηρίξει η οργάνωση τον βουλευτή.

Η ουσία όμως δεν αλλάζει. Ο κ. Στυλιανίδης παραμένει εκτεθειμένος καθώς προσπάθησε ανεπιτυχώς να οικειοποιηθεί έργα των Δήμων Κομοτηνής (δείτε εδώ) και Ιάσμου (δείτε εδώ) που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, μετά από την υποβολή ολοκληρωμένων προτάσεων από τους Δήμους και προφανώς την βούληση και πολιτική απόφαση της κυβέρνησης και ειδικότερα του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα.

Εξάλλου, είναι σαφής και η θέση του Δήμου Κομοτηνής: “Μια μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο Κομοτηνής αποτελεί η ένταξη στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, του έργου «Ανάπλαση ευρύτερης περιοχής πέριξ του Παλαιού Γυμνασίου Αρρένων», ύψους 4,8 εκ. ευρώ”.

Όπως και του Δημάρχου Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, που σε συνέντευξή του στο Ράδιο Χρόνος ευχαρίστησε τον Στέλιο Πέτσα και επεσήμανε: “Άρχισα να πιστεύω ότι μάλλον ο κος Στυλιανίδης και το γραφείο του έκαναν τις μελέτες του έργου. Δεν είναι δυνατόν σε μία μελέτη έργου που ετοίμασε ο Δήμος, με τις υπηρεσίες και τη δημοτική αρχή, να παραβλέπεται η δημοτική αρχή από έναν βουλευτή που δεν έχει καμία συμμετοχή σε όλο αυτό, απλώς πληροφορήθηκε πρώτος από τον υπουργό Εσωτερικών την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα”.

Η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Ροδόπης της ΝΔ:

“Η Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη και διαχρονικά όλες οι Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας απέδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τη Θράκη και την ευαισθησία τους για τη Ροδόπη. 
Με το πρόγραμμα «Αντώνης Τριτσης» που διεκδίκησαν και πέτυχαν το προηγούμενο διάστημα ο κυβερνητικός βουλευτής Ροδόπης και πρώην υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης σε συνεργασία με τους Δημάρχους της περιοχής, διασφαλίστηκαν με απόφαση της τωρινής και προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών (Στ. Πέτσας, Μ. Βορίδης και Τ. Θεοδωρικάκος) τα απαιτούμενα κονδύλια για να μπορούν οι δήμοι μας να υλοποιήσουν έργα που σχεδίασαν για τον τόπο μας. 
Η αντίληψη κάποιων αυτοδιοικητικών στελεχών, ότι όλα είναι αυτονόητα και η Κυβέρνηση ή οι βουλευτές μας δεν συνέβαλαν πουθενά, είναι άδικη.
Αν κάποιοι αυτοδιοικητικοί δεν γνωρίζουν, ας ρωτήσουν τους Δημάρχους τους τι απέφερε μέχρι σήμερα η συνεργασία τους με τον βουλευτή Ε. Στυλιανίδη. Είναι χρήσιμες οι μελέτες, αλλά όχι αρκετές για να γίνουν έργα. Τα έργα απαιτούν κυβερνητική χρηματοδότηση και φυσικά τοπική συνεργασία από όλους. Η Κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύει ότι στηρίζει όλες τις αυτοδιοικητικές προσπάθειες ανεξαρτήτως κομματικού προσανατολισμού. Όποιος δημοσιογράφος λειτουργεί εμπρηστικά και πολωτικά, συμβάλλει στην επιστροφή σε ένα άγονο και διχαστικό μικροκομματικό παρελθόν το οποίο πλήρωσε η Κομοτηνή αλλά και η Ροδόπη. Εμείς ως τοπική Νέα Δημοκρατία θα αντισταθούμε σε ένα τέτοιο πισωγύρισμα παραμένοντας πιστοί στη συνεργασία κεντρικής κυβέρνησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το καλό του τόπου. Η λειτουργία μας δεν είναι μαυρογιαλουρισμός αλλά κανόνας της δημοκρατίας”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood